Quantcast
Channel: خوارزمی، نشریه اینترنتی برترین های آی تی
Viewing all 4823 articles
Browse latest View live

کدام سخت افزار، کدام سیستم عامل؟

$
0
0

یکی از مشکلاتی که مدتی است با اون درگیر هستم تبادل اطلاعات بین چندین سخت افزار مختلف که سیستم عامل های مختلفی دارند هست.

برای استفاده از یک نرم افزار باید برای سه سیستم عامل ویندوز، مکینتاش و لینوکس دانلود میکردم، برای استفاده از نسخه موبایل باید دنبال نسخه ویندوز موبایل و اندروید اون نرم افزار میگشتم و دانلود میکردم، جدا از بحث نرم افزار تبادل دیتا و فایل بین چندین سیستم عامل و نرم افزار بود.
برای ذخیره سازی فایل ها در لینوکس از ابونتو وان استفاده میکردم، در ویندوز از اسکای درایو در مکینتاش از آی دیسک و به تازگی آی کلاد استفاده میکردم، برای آدرس بوک در لینوکس فضای ابونتو وان استفاده میکردم در مک از آدرس بوک و در ویندوز از Outlook و Windows Contacts استفاده میکردم.

این پراکندگی دیتاها در سیستم عامل های مختلف بواسطه استفاده در محل کار و استفاده شخصی باعث شده بود تا مدت زمان و هزینه بالایی صرف دانلود و یا خرید نرم افزار برای چندین سیستم عامل میشد، بنابراین تصمیم گرفتم تا یک مجموعه محصول را انتخاب کنم که هزینه و زمان بالایی صرف نکنم و بتونم بهترین استفاده را داشته باشم.

هم اکنون چه چیزهایی دارم؟
من یک مک بوک پرو + یک لپ تاپ سونی + یک آی مک و یک دسکتاپ ویندوز + یک موبایل با سیستم عامل Symbian و یک موبایل با سیستم عامل Windows Mobile دارم.
من از تکنولوژی هایی نظیر Java و PHP و نرم افزارهایی مانند Photoshop استفاده میکنم.
در محل کار هم فقط از Outlook برای ایمیل ها و تقویم استفاده میکنم.

چه چیزهایی نیاز داشتم؟
نیاز به یک دسکتاپ برای کار در منزل داشتم
نیاز به لپ تاپ برای حمل و نقل داشتم
نیاز به یک تبلت ۹ یا ۱۰ اینچ برای استفاده از جلسات و استفاده نظیر کتاب خوانی داشتم
نیاز به یک موبایل برای ضبط سریع صدا و دوربین قوی داشتم
مهمترین مسائل ارتباط بین سخت افزار ها از طریق سیستم عامل و همچنین به روز رسانی سیستم عامل بود و همچنین دغدغه نگهداری اطلاعات بر روی آنها را نداشته باشم.
همچنین به راه حل هایی مانند VMWare کنار هر کدام از گزینه هایی زیر فکر میکردم که در صورت انتخاب هر کدام گزینه ها چقدر نیاز به یک Virtual Machine دارم.

راه حل هایی که انتخاب کردم:

۱. ویندوز
یک کامپیوتر رو میزی با سیستم عامل ویندوز + یک لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز ( یک لپ تاپ Sony SR داشتم ) + یک تبلت با سیستم عامل ویندوز + یک موبایل با سیستم عامل Windows Phone
ویندوز را به عنوان یک سیستم عامل قوی و یکپارچه میدونم و فکر میکنم تا یک دهه آینده سیستم عامل هنوز این یکپارچگی را نخواهد داشت ولی دلیلی که باعث شد به سمت استفاده کامل از ویندوز نروم نبود یک تبلت مناسب ( البته به تازگی Sony S عرضه شده است ) و همچنین تجربه تلخ استفاده از ویندوز موبایل بود.
من یکی از طرفداران پر و پاقرص ویندوز موبایل بودم، از i-Mate JAM تا HTC Touch2 داشتم ولی یکی از مشکلات عدیده ای که داشتم عدم به روز رسانی سیستم عامل ویندوز موبایل یا ویندوز فون کنونی بود.
ولی ویندوز برای استفاده به عنوان یک سرور برای Apache‌ بسیار کند بود!

۲. لینوکس
یک کامپیوتر رو میزی با سیستم عامل لینوکس ( به طور مثال ابونتو ) + یک لپ تاپ با سیستم عامل لینوکس + یک تبلت با سیستم عامل لینوکس یا اندروید + یک موبایل با سیستم عامل لینوکس مثل MeeGO یا اندروید
دلیل عدم انتخاب این گروه هم نبود یک موبایل با ثبات با سیستم عامل لینوکس بود و گزینه ای به جز اندروید پیش روی من نبود، با توجه نبود ایم یکپارچی بین اندروید و لینوکس کار را برای من کمی مشکل میکرد.
لینوکس برای دسکتاپ و لپ تاپ سیستم عامل مطمئنی بود و برخی نیازهای من مانند استفاده از Apache را برطرف میکرد ولی تمام نیازهای من مانند یک نرم افزار گرافیکی قوی در حد Adobe Photoshop را برطرف نمیکرد.
لینوکس نیاز من را برای استفاده از یک وب سرور قوی مثل Apache‌برطرف میکرد ولی واقعیت این هست که سردرگرمی در لینوکس و کار با سیستم عامل لینوکس و تنظیمات مختلف برای من در لینوکس بسیار سخت بود.

۳. مکینتاش ( مک )
یک آی مک + یک مک بوک پرو + یک تبلت آی پد + یک موبایل آی فون
یک آی مک گزینه خوبی برای دسکتاپ بود، لپ تاپ مک بوک پرو هم ابزار مناسبی بود، یک آی پد هم تقریبا تمامی ابزارهایی که در دسکتاپ و لپ تاپ داشتم را برطرف میکرد و موبایل آی فون هم ابزارهای مناسبی برای استفاده من داشت.
مهمترین نکته به روز رسانی تا چند نسخه روی هر کدام از محصولات بود و همچنین با وجود محصولی مانند iCloud تبادل برخی اطلاعات مانند iWork و Address Book برای من بسیار راحت بود.
تقریبا تمامی نیازی های نرم افزاری که در ویندوز بهشون نیاز داشتم بر روی سیستم عامل مک نیز وجود داشت.
مک هم هسته قوی Unix را برای استفاده از Apache داشت و هم رابط کاربری مناسبی داره.
در محل کار هم نصب یک Office for Mac 2011 ساده ترین و سریعترین راهکار بود.

انتخاب من گزینه ۳ و استفاده از محصولات اپل یعنی یک آی مک + یک مک بوک پرو + یک تبلت آی پد + یک موبایل آی فون بود.

ولی شاید کنار محصولات اپل و مک یک موبایل با سیستم عامل اندروید داشته باشم، وسوسه کار با سیستم عامل اندروید همچنان وجود دارد و معتقدم آینده بسیار عالی خواهد داشت.



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی


رییس جمهور آمریکا هم به گوگل پلاس پیوست

$
0
0

اوباما رییس جمهور فعلی آمریکا که جادوی شبکه های اجتماعی را به خوبی می‌داند و در بحبوحه مبارزات انتخاباتی به خوبی از آن‌ها بهره برده است استفاده از گوگل پلاس را هم به یکی دیگر از راه های ارتباطی خود با مردم و طرفداران خود اضافه کرد.اوباما یکی از پیشرفته‌ترین رییس جمهوران امریکا است که از وسایل ارتباطی منطبق با عصر حاضر مانند فیس‌بوک، توییتر و البته گوگل پلاس استفاده می‌نماید و میلیون‌ها نفر هم آن را دنبال می‌نمایند.

حساب کاربری اوباما توسط گوگل تایید شده و مطمئناً این صفحه گوگل پلاس مربوط به وی و تیم روابط عمومی وی می‌باشد. شاید این اقدام رییس جمهور ایالات متحده موجبات خرسندی مؤسسین گوگل را فراهم آورد و این شرکت را که سرمایه گذاری زیادی برای این شبکه اجتماعی برای تقابل با فیس‌بوک و توییتر انجام داده که نهایتاً به بسته شده یک دوجین سرویس‌های گوگل شده است به آینده خوب برای google+ امیدوارتر نماید. 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

5 مدل عکاسی بسیار خیره کننده برای آماتورها

$
0
0

چند وقتی است در ایران دوربینهای حرفه‌ای عکاسی که به آنها DSLR گفته می‌شود جای خود را میان مردم باز کرده‌اند. اگر شما هم یکی از این دوربینها دارید خاطره‌ای مشابه ما دارید. دوربین را با ذوق و شوق خریده‌اید و پدر دکمه شاتر دوربین را درآورده‌اید! 

عکس پشت عکس اما باز هم دیده‌اید که عکسهایی که مثلا در اینترنت می‌بینید یک دنیای دیگر هستند. خیلی‌ها زده می‌شوند و دوربین را می‌گذارند برای مراسم تولد و عروسی و …

بعضی‌ها هم هستند که به مطالعه شیوه‌های عکاسی می‌پردازند و تمرین می‌کنند و تمرین می‌کنند تا یک عکاس حرفه‌ای شوند. در گذشته ما آموزش‌هایی در این باره داشتیم.

در این مقاله اما یک آموزش خاص داریم. امروز 5 سبک عکاسی بسیار محبوب و فوق‌العاده را با هم یاد خواهیم گرفت که جان می‌دهد برای تحت تاثیر قرار دادن دوست و آشنا. برای اینکه نشان بدهید که ارزش داشته است پول بی‌زبان را بریزید پای یک دوربین عکاسی :)

قبل از مطالعه امیدوارم شما « 15 هدیه فوق‌العاده برای عکاسان حرفه‌ای و آماتور » و « چگونه در چهار مرحله در عکاسی پیشرفت کنیم » را به قلم یکی از مشهورترین عکاسان فارسی زبان خوانده باشید.

عکاسی با سرعت پایین شاتر
عکسهایی که با سرعت شاتر کم گرفته می‌شوند معمولا خیلی شگفت‌انگیز هستند. برای گرفتن عکسهای فوق تصور باید یاد بگیرید چطور با شاتر بازی کنید. این نمونه‌ها را ببینید تا متوجه بشوید درباره چی صحبت می‌کنم :

چطور عکسهایی با سرعت شاتر پایین بگیریم؟
برای گرفتن این عکسها اول باید بفهمید شاتر و سرعت شاتر یعنی چه؟ شاتر شبیه پلک است. ناگهان بسته می‌شود و دیگر نوری به چشم نمی‌رسد. سرعت شاتر یعنی چقدر این پلک باز بماند و اجازه بدهد که نور به صفحه حساس عکاسی برسد.
سرعتهای شاتر کسری از ثانیه هستند. مثلا یک بیستم ( 20/1 ) یعنی یک بیستم یک ثانیه نور فرصت دارد که از شاتر رد شود و ثبت شود. هر چه این عدد کمتر باشد ( مثلا یک پانصدم ) یعنی شاتر با سرعت بیشتری بسته می‌شود و نور کمتری به عکس می‌تابد و عکس تاریک‌تر می‌شود.

برای گرفتن این عکسها نیاز است که از سه پایه استفاده کنید. دست کمی لرزش دارد همیشه. برای درک تاثیر سه پایه کافی است شاتر را با سرعت 20 ( بیست ثانیه و نه یک بیستم! ) باز بگذارید تا نور 20 ثانیه به عکس بتابد. احتمالا عکس شما خراب می‌شود. اما اگر از سه پایه استفاده کنید به خاطر نلرزیدن سه پایه عکس خوب می‌افتد.
تمرین و گرفتن یک عکس از یک سوژه با سرعتهای مختلف راه یاد گرفتن این روش است.

بوکه
بوکه یک واژه ژاپنی است به معنی ناواضح و محو. ویکی‌پدیا عالی توضیح می‌دهد بوکه را. به صورت خلاصه عکاسی در سبک بوکه یعنی این که توی یک جایی به غیر از نقطه فوکوس است ( که سوژه اصلی آنجا باید باشد ) یک جوری تاری و محوی ایجاد کنیم. به این نمونه‌ نگاه کنید :

چطور عکسهایی با بوکه زیبا و شکل دلخواه بگیریم؟
اصولا بوکه‌ها دایره‌ای هستند به خاطر شکل دایره‌ای شکل لنز. اما لنزهایی که بوکه خوبی می‌گیرند معمولا گران هستند و بعید می‌دانم اگر آماتور باشید لنزهایی در این حد در دسترس داشته باشید.
امروز ببینیم چطور می‌شود بوکه‌هایی مثل این بوکه بگیریم که بوکه‌اش دایره‌ای نباشد و شکل خاصی داشته باشد. این جوری به نظرم خیلی خوب بشود ضعفهای لنز را پوشاند :)

برای شروع یک لنز لازم داریم که هر چه دریچه دیافراگمش بیشتر باز شود بهتر است ( عدد f اش کمتر باشد مثلا f1.2 خیلی عالی است ). یک مقوای نازک و کمی چسب نواری هم می‌خواهیم.
شکلی که می‌خواهید بوکه‌ها آن شکلی در بیایند را وسط مقوا در بیاورید و بچسبانید روی لنز. می‌شود یک چیزی مثل این لنز :

حالا شروع کنید به عکاسی. بوکه‌های زیبایی به شکلی که مدنظرتان است روی عکسهای شما خواهد افتاد :)

HDR
چشم انسان خیلی خیلی خیلی قدرتمند است. اکثر کارهایی که با دوربین می‌توانید بکنید را چشم خیلی راحت‌تر انجام می‌دهد. اما حتی چشم هم قادر نیست همه طیف نور را ببیند و درک کند.
 High Dynamic Range بیشتر از این که تکنیک عکاسی باشد یک تکنیک ویرایش عکس است. توی این تکنیک شما یک سری رنج که چشم انسان در حالت عادی پردازش نمی‌کند را با نرم‌افزار پردازش می‌کنید و روی عکس نشان می‌دهید. اول چند نمونه ببینیم :

شبیه نقاشی می‌ماند اصلا! اگر خواستید در آینده نمونه‌های خیره‌کننده‌ای از این عکاسی نشان‌تان خواهم داد که تازه متوجه شوید چقدر قدرتمند است این تکنیک. انقدر که دلتان بخواهد چنین عکسهایی بگیرید. تا 5 دقیقه آینده یاد می‌گیرید :)

چطور عکسهایی HDR بگیریم؟
اکثر دوربین‌ها یک چیزی دارند به اسم exposure bracketing. این عدد یک چیزی است که نرمالش بین 2- است و 2+. توی دوربین‌تان بگردید چنین واژه‌‌ای را پیدا می‌کنید و می‌توانید این مقدار را عوض کنید.
شما سه عکس لازم دارید که دقیقا از یک منظره گرفته شود که یکی براکتینگش 2- و یکی صفر و یکی 2+ باید باشد. شما حالا باید این سه عکس را بیاندازید روی هم!
گفتیم که این یک کار ویرایشی است. اول باید این سه عکس را با هم همتراز کنید. نرم‌افزارتان فتوشاپ است یا چیز دیگر روش مخصوص به خودش را باید بروید که جایش توی این مقاله خلاصه نیست.
اگر حوصله این کارها را ندارید HDRSoft Photomatix Pro را تهیه و نصب کنید. توی پی‌سی‌دانلود توضیحات خوبی درباره آن داده شده است. این نرم‌افزار خیلی راحت و سریع به شما اجازه می‌دهد عکسها را روی هم منطبق کنید. کمی به دلخواه روی عکس ویرایش کنید و HDR عالی خودتان را تحویل بگیرید.

زوم انفجاری
همه می‌دانیم که زوم به نوعی توانایی گفته می‌شود که باعث می‌شود اشیا‌ دور نزدیک‌تر به نظر برسند و جزئیات بیشتری نسبت به اصل سوژه به ما می‌دهند. اکثرا هم با زوم اپتیکال و دیجیتال آشنا هستید.
اما زوم انفجاری که امروز خدمت شما معرفی می‌شود و به زوم انفجاری ( burst zoom ) مشهور است تکنیک جذابی است که یاد گرفتنش کمی بیشتر از اصول زوم زمان می‌برد. برای این که بدانید درباره چه صحبت می‌کنیم به عکسهای زیر نگاه کنید :

چطور عکسهایی با تکنیک زوم انفجاری بگیریم؟
ما معمولا عکسهای شارپ و کریستالی را عکسهای بهتری می‌دانیم. قدرت دوربینهای گرانقیمت در گرفتن همین عکسها است که البته با همراهی لنزهای چند میلیونی محقق می‌شود اکثرا.
اما در اینجا می‌بینید که عکسهای بلور و  انفجاری خود باعث خاص شدن عکس شما می‌شود. برای گرفتن عکسهایی با این تکنیک :

یک – سرعت را کم و دیافراگم دوربین را باز کنید
دو – دوربین را روی منوال تنظیم کنید تا بتوانید از زوم منوال استفاده کنید.
سه – آماده شلیک شوید!

چون سرعت را کم کرده‌اید می‌توانید از نوری که به دوربین می‌رسد استفاده کنید. باید در کسری از ثانیه ( کمتر از سرعت شاتر ) روی سوژه زوم کنید و برگردید. توجه داشته باشید که باید این کار را سریعتر از سرعت شاتر انجام بدهید تا نتیجه دلخواه را کسب کنید. اگر همه کارها را انجام بدهید مسلما دیگران شگفت زده از هنر شما خواهند شد.

عکاسی با سرعت بالا
دنیای جذاب حرکت هر کسی را می‌تواند مسحور خودش کند. اما وقتی صحبت از عکس گرفتن از سوژه‌های متحرک به میان می‌آید اکثرا جا می‌زنند. برای این نوع عکاسی باید از یک سری فوت و فن ساده شما را آگاه کنم. فعلا چند نمونه خارق‌العاده ببینید :

چطور عکسهایی با سرعت بالا بگیریم؟
گرفتن این عکسها نیاز به تمرین بسیار زیاد و آشنایی کامل با سه فاکتور دارد. شاتر – دیافراگم – ایزو. اگر تمام عکسهایی که سعی می‌کنند حرکت را به شما القا کنند را ببینید خواهید دید که سرعت بالایی دارند وگرنه عکس واضح نمی‌افتد.
نکته این است که اگر سرعت را خیلی بالا ببرید چون نور کم به حسگرهای دوربین می‌رسد عکس کمی تیره می‌شود. چی کار می‌شود کرد؟
برای این که در عکاسی با سرعت بالا بتوانید عکس خوبی بگیرید باید ایزوی دوربین را بالا ببرید. با این روش در لحظه سنسور حساسیت بالاتری به نوری که دریافت می‌کند نشان می‌دهد. اما خیلی هم نمی‌توانید ISO را بالا ببرید چون در آن صورت عکس پر از نویز ( دانه‌دانه‌های رنگی ) می‌شود. برای این باید ISO را در حد توانایی خود و دوربین بالا ببرید.
حالا که سرعت را زیاد کردید و ISO را هم بالا بردید کم و زیاد نوردهی را با باز کردن یا بستن دریچه دیافراگم جبران کنید.
همه چیز برای این که دیگران را غافلگیر کنید آماده است. دست به دوربین شوید و عکسهای خوب خودتان را برای ما بفرستید تا در پستهای بعدی معرفی شود.

+ تمام افزونه‌های موردنیاز برای عشاق فایرفاکس و عکسمنبع 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

جدال برای انتخاب تلفن هوشمند … یک راه حل ساده‌!

$
0
0

تا چند سال پیش انتخاب یک گوشی تلفن همراه خیلی آسان بود … تفاوت بین گوشی‌های موجود در بازار آن‌چنان زیاد نبود. غالبا یا نوکیا پیروز بود یا سونی اریکسون. یاد آن دوران بخیر! الان دیگر انتخاب یک گوشی به این راحتی‌ها نیست. سیستم‌عامل‌های متنوع (از ویندوز گرفته تا آندروید و iOS)، شرکت‌های سازنده‌ی متنوع (از HTC گرفته تا Samsung و Apple) و … همگی دست در دست هم داده‌اند تا قدرت انتخاب و تصمیم‌گیری ما را به چالش بکشند. اگر شما هم در دوراهی یا شاید هم چند راهی (!) انتخاب یک تلفن همراه هوشمند (Smartphone) گیر کرده‌اید، این نوشتار را به هیچ وجه از دست ندهید و با ما همراه باشید.

تصمیم خرید یک تلفن هوشمند دارید؟ انتخاب بهترین گوشی با توجه به نیازهای شما کمی دشوار به نظر می‌رسد. بعضی‌ها عاشق Apple هستند و بعضی دیگر روی اندروید تعصب بسیار دارند. اما اگر بخواهیم عاقلانه به قضیه نگاه کنیم، نیازها و انتظارات ما از یک تلفن هوشمند مهمتر از این‌است که بخواهیم با چشم بسته صرفا به دلیل شنیده‌ها و تعصبات کورکورانه‌ی خود دست به انتخاب بزنیم. برای اینکه از خرید خود راضی باشیم باید دست به موشکافی و تحقیق بزنیم.

geekaphone1 جدال برای انتخاب تلفن هوشمند ... یک راه حل ساده‌!

اولین راهی که برای پرس و جو به ذهنمان می‌رسد، رفتن به یک گوشی فروشی و سین جیم کردن فروشنده است! اما کمی صبر کنید! راه حل ساده‌تری هم هست!‌ کافیست با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+T یک زبانه‌ی جدید در مرورگر خود باز کنید و به سایت Geekaphone.com بروید!

Geekaphone یک سیستم جستجو و بررسی تلفن‌های هوشمند است که با دریایی از انواع و اقسام گوشی‌ها غنی شده. کافیست پلتفرم مورد نظر خود را انتخاب کنید و اگر مایلید حداکثر قیمتی که مدنظرتان می‌باشد را وارد نمایید. در نظر داشته باشید که Geekaphone یک الگوریتم برای لیست کردن انواع گوشی‌ها دارد و اینطور نیست که صرفا بطور اتفاقی یک سری گوشی برای شما لیست کند. در نتیجه مطمئن باشید که اولین گوشی‌ای که در لیست می‌بینید پس از بررسی‌های گوناگون به عنوان بهترین شناخته شده‌است.

اگر قیمت برایتان زیاد مهم نیست می‌توانید از قسمت Popular Recommendations استفاده کنید. به این شکل که اگر بطور مثال دوست دارید از گوشی هوشمند خود بیشتر برای شنیدن آهنگ استفاده کنید، روی audio buff کلیک نمایید تا به این ترتیب سیستم بهترین گوشی‌ها در زمینه‌ی پخش موسیقی را برای شما لیست کند.

geekaphone 2 550x385 جدال برای انتخاب تلفن هوشمند ... یک راه حل ساده‌!

بعد از اینکه با توجه به نیاز خود از یکی از روش‌های بالا اقدام کردید، به قلب اصلی سایت خواهید رفت؛ یعنی دقیقا جایی که به دنبال آن بودیم؛ لیست گوشی‌ها …

در قسمت سمت چپ صفحه بهترین گوشی بر اساس انتخاب شما به همراه عکس آن، خصوصیات و مزیت‌های آن و دیگر موارد مورد نیاز وجود دارد و در سمت راست بقیه گوشی‌های پیشنهاد شده از شماره‌ی ۲ تا ۱۰ لیست شده‌اند. اگر به‌دنبال ادامه‌ی لیست هستید، کافیست روی دکمه Next در پایین صفحه کلیک کنید. اگر می‌خواهید یکی از همین گوشی‌های سمت راست را به سمت چپ ببرید روی دکمه‌ی مخصوص تعبیه شده کلیک کنید.

geekaphone 3 جدال برای انتخاب تلفن هوشمند ... یک راه حل ساده‌!

بیایید در مورد منوی شلوغ پلوغ بالای صفحه صحبت کنیم. به نظر من بهترین قسمت سایت همین منوی بالای آن است. با کمک این منو می‌توانید دقیقا بزنید وسط خال! موارد مورد نیاز خود را از این قسمت انتخاب کرده و کمی صبر می‌کنیم تا سایت گوشی‌ها را مطابق با درخواست ما لیست کند. از اولین منو از سمت چپ شروع می‌کنیم. همانطور که کاملا مشخص است این منو که platform نام دارد در واقع محل انتخاب سیستم‌عامل مورد نظر شماست. یادتان باشد که می‌توانید چندین گزینه را انتخاب کنید.

منوی بعدی carrier نام دارد که در کشور ما کاربردی ندارد! پس به منوی بعدی می‌رویم. به طور مثال من دوست دارم که گوشیم ضد آب و کم وزن باشد. پس از منوی general گزینه‌های water proof و lightweight را انتخاب می‌کنم. منوی بعدی مربوط به صفحه نمایش است. منوهای بعدی هم به ترتیب عکس و فیلم، صدا، باتری، شبکه، پردازشگر، برند (شرکت سازنده) و سنسور هستند.

geekaphone 4 550x286 جدال برای انتخاب تلفن هوشمند ... یک راه حل ساده‌!

حالا که لیست را مطالعه کرده و گوشی‌های مورد علاقه‌ی خود را پیدا کرده‌ایم، وقت این است که ذره‌بین خود را بیرون آورده و دست به تحقیق بزنیم. روی گوشی‌های مورد علاقه‌ی خود کلیک کنید تا به صفحه‌ی اختصاصی آن‌ها بروید. در صفحه اختصاصی هر گوشی، توضیحات کاملی از مزایا، قابلیت‌ها، خصوصیات، معایب و هر چیز مفید دیگری که بخواهید خواهید یافت. حتی ممکن است با یک فیلم از نحوه‌ی کار گوشی مورد نظر روبرو شویم!

geekaphone 5 550x160 جدال برای انتخاب تلفن هوشمند ... یک راه حل ساده‌!

کم کم به آخر فرایند تصمیم‌گیری نزدیک می‌شویم. از بین این دریای بی‌کران، چند گوشی مناسب پیدا کرده‌ایم و می‌خواهیم بین آن‌ها، بهترین را انتخاب کنیم. راحت‌ترین راه برای این کار استفاده از قابلیت مقایسه‌ی Geekaphone‌ است. برای مقایسه‌ی ۲ گوشی از بالای صفحه وارد قسمت compare شده و در این صفحه نام ۲ گوشی مورد نظر را وارد می‌کنیم. حالا سایت خیلی سریع این دو گوشی را با هم مقایسه کرده و پیروز مبارزه را به شما اعلام می‌کند و در پایین صفحه هر یک از جزئیات گوشی‌ها را با یکدیگر مقایسه می‌کند.

geekaphone 6 جدال برای انتخاب تلفن هوشمند ... یک راه حل ساده‌!

با وجود اینکه همه‌ی ما با توجه به شنیده‌های خود فکر می‌کنیم یک گوشی از همه‌ی گوشی‌ها بهتر است، اما ممکن است با داشتن همان گوشی از خرید خود راضی نباشیم. چرا که خریدمان مطابق با نیازمان نبوده‌است. اگر Geekaphone به شما هم در خرید یک گوشی کاملا مناسب کمک کرده، تجربه‌ی خود را همین پایین با ما در میان بگذارید.



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

کیوبیت ها و کامپیوتر های کوانتومی

$
0
0

 

(اولین کامپیوتر کوانتومی کار مشترکی از سوی شرکت گوگل و D-Wave بود)

مطمئنا با مبحث “کوانتوم” و یا “کوانتیده بودن” در شیمی و فیزیک آشنا هستید.

این بار می خواهم مطلب جذابی را در مورد “کامیپوتر های کوانتومی” به شما خوانندگان محترم گویا آی تی ارائه کنم.این مطلب تا آن جا که امکان داشته،خلاصه شده است تا مطلب مختصر و مفید شود.

برای انجام محاسبات باینری به دو حالت مجزا داریم که یکی از آن ها ۰ و دیگری ۱ است.در کامپیوتر های امروزی،ولتاژ برق در هر پایه نشان دهنده این است که هر پایه صفر است یا یک.

اما در کامپیوتر های کوانتومی این کار با استفاده از جهت چرخش الکترون ها (اسپین)بدست می آید.وقتی الکترون به سمت راست اسپین کند ما آن را ۱ و اگر به سمت چپ اسپین کند ما آن را ۰ می نامیم.اما خوب تا این جا این منطق هم شبیه منطق کامپیوتر های امروزی است؛یعنی یا ۰ یا ۱ ! اصلی که در منطق کامپیوتر های کوانتومی،این کامپیوتر ها را از کامپیوتر های امروزی متمایز می کند،اصل بر هم نهی کوانتومی است.

طبق این اصل،الکترون ها می توانند در یک لحظه هم به سمت چپ اسپین کنند و هم به سمت راست!یعنی ما در بیت کوانتومی فقط ۰ و ۱ نداریم،بلکه حالت سومی هم وجود دارد که مخلوطی از ۰ و ۱ است.بنابراین اگر محاسبه ای را با استفاده از الکترون انجام دهید،می توانید همزمان آن را روی ۰ و۱ انجام دهید که مسلما قدرت و سرعت پردازش این گونه محاسبات به طور خفیجی ( مخلوطی از خفن و فجیع) افزایش خواهد یافت…

بطوری که اگر تجزیه یک عدد بسیار بزرگ توسط کامپیوتر های امروزی به چند سال زمان نیاز داشته باشد،کامیپوتر های کوانتومی آن را در عرض چند ثانیه انجام می دهند!!

امیدوارم از زمانی که صرف خوندن این مطلب کردید،پشیمان نشده باشید! 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

زیـباتـــرین تصــاویر از حیـــوانـات در ســال ۲۰۱۱

با گوشی آیفون خود برای دیگران نوشابه باز کنید!!

$
0
0

احتمالاً با اصطلاح نوشابه باز کردن به معنای عام آن آشنا باشید-نوشابه باز کردن معمولاً در مواقعی به کار می‌رود که فردی از فرد دیگر شروع به تعریف و تمجید می‌کند- اما آیا دوست دارید با گوشی آیفون ۴ یا ۴ اس خود برای دوستانتان نوشابه باز کنید؟این مورد را با اصطلاح نوشابه باز کردن برای دیگران اشتباه نگیرید لطفاً .منظور من باز کردن نوشابه به معنای اخص آن بود یعنی از آیفون خود به عنوان یک نوشابه باز کن استفاده کنید.

قصد اهانت به ساحت مقدس گوشی اتان را نداشتم فقط خواستم کیس محافظ آیفون را معرفی کنم که علاوه بر محافظت از گوشی iphone خود می‌تواند در نقش یک نوشابه باز کن هم ایفای نقش کند تا همیشه همراهتان باشد و شما را در سفرها و میهمانی‌ها از همراه داشتن یک نوشابه باز کن بی نیاز سازد. Opena کیس محافظی است که بعد کاربردی‌تری به گوشی آیفون خواهد داد و با هزینه ۴۰ دلاری دو کار را همزمان به انجام می‌رساند. گویا برخی شرکت‌های سازنده لوازم جانبی گوشی همراه به محبوبیت آیفون به خوبی واقفند و از آن به نفع خود استفاده می‌کنند تا محصول خود را عرضه و به فروش رسانند. Opena  با توجه به دو رنگ سیاه  و سفید آیفون در این دو رنگ عرضه شده و مخصوص دو مدل آیفون ۴ و آیفون ۴s می‌باشد

صفحه محصول 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

کیم جونگ ایل رهبر کره شمالی مرد + عکس

$
0
0

 

کیم جونگ ایل رهبر کره شمالی
کیم جونگ ایل رهبر کره شمالی

با وجود آنکه مردم کره شمالی از کمبود شدید مواد غذایی رنج می برند، مقامات نزدیک به “کیم جونگ ایل” وی را فردی ولخرج توصیف کرده که سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار را بابت تغذیه حیوانات خانگی خود صرف می کرد.

تلویزیون دولتی کره شمالی رسما تایید کرد “کیم جونگ ایل” رهبر۶۹ ساله این کشور ساعت ۸:۳۰ دقیقه صبح روز شنبه در قطاری که قصد بازدید از ناحیه ای در خارج از پایتخت را داشت، بر اثر حمله قلبی درگذشت.

کیم جونگ ایل از سال ۱۹۹۴ پس از مرگ پدرش رهبر این کشور کمونیست بوده و در سال ۲۰۰۸ دچار سکته مغزی شده بود و به همین دلیل زیاد در محافل عمومی حاضر نمی شد.

در پی اعلام خبر مرگ رهبر کره شمالی “کیم جونگ اون” فرزند ۲۸ ساله کیم جونگ ایل که در دانشگاه بین الملل “برنی” سوئد تحصیل کرده، به عنوان جانشین وی معرفی شد و ارتش نیز وضعیت فوق العاده را اعلام کرده است.

کیم جونگ اون در کنگره ملی حزب کمونیست کره شمالی که در سال ۸۹ برگزار شد، به عنوان عضو ارشد کمیته مرکزی حزب کمونیست و جانشین رئیس کمیسیون نظامی این کشور انتخاب شد.

خبرگزاری کره شمالی رسما اعلام کرد که مراسم تشییع کیم جونگ ایل در ۲۸ دسامبر برگزار می شود و تا ۲۹ دسامبر عزای عمومی اعلام شده است.

خبر مرگ رهبر کره شمالی مقارن با سالگرد فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی درحالی منتشر می شود که پیونگ یانگ متعهد به انجام اقدامات اولیه برای توقف برنامه غنی سازی اورانیوم خود شده و به نظر می رسد آمریکا هم اکنون این فرصت را بدست آورده تا سیاست های خود را در این کشور کمونیستی پیاده کند و مذاکرات برای ازسرگیری مذاکرات شش جانبه از سرگرفته شود.

“هیلاری کلینتون” وزیر خارجه آمریکا و “کیم سونگ هوان” همتای کره جنوبی بارها برنامه غنی سازی اورانیوم کره شمالی را ناقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد و تعهدات این کشور در بیانیه مشترک سال ۲۰۰۵ خوانده و خواستار فشار بیشتر جامعه بین الملل علیه کره شمالی شدند.

تجربه چند سیل شدید (۱۹۹۵ و ۱۹۹۶) و چند سال خشکسالی (آغاز از ۱۹۹۷) باعث ایجاد قحطی شدیدی در کره شمالی شد و این کشور را در وضعیت بحرانی و بی ثبات قرار داد، بطوری که کره شمالی در نهایت به شدت نیازمند کمک‌های غذایی خارجی شد.

پس از ایجاد این وضعیت، کره شمالی در ابتدا در سطحی محدود اجازه تبادل کالا به صورت تهاتری را داد و در سال ۲۰۰۲ کیم ایل جونگ سیاست‌های اقتصادی مشابه “دنگ شیائوپینگ” رهبر جمهوری خلق چین را در کره شمالی اجرا کرد.

زندگی شخصی کیم جونگ ایل

رهبر کره شمالی یک همسر وسه معشوقه داشت. معشوقه دوم او “کو یونگ هی” تا زمان مرگ درسال ۲۰۰۴ نقش بانوی اول کره شمالی را داشت.

کیم جونگ ایل به علت ترس از پرواز با قطار اختصاصی خود سفر می کرد و گفته می شود وی به تماشای فیلم به خصوص فیلم‌های جیمز باند علاقه زیادی داشت و مجموعه‌ای متشکل از بیست هزار فیلم داشت.

نگاهی به سبک زندگی و سلایق رهبر کره شمالی

به نوشته روزنامه انگلیسی “فایننشال تایمز” دلفین‌های چینی، سگ‌های پودل فرانسوی و خاویار و مشروبات الکلی فرانسوی در صدر لیست علاقه ‌مندی‌های رهبر کره شمالی قرار داشتند.

رسانه های کره شمالی بارها از علاقه کیم جونگ ایل به سیگار برگ و کونیاک خبر داده و پیش بینی کرده بودند وی بر اثر دیابت یا بیماری قلبی مرده باشد.

با وجود آنکه مردم کره شمالی از کمبود شدید مواد غذایی رنج می برند، مقامات نزدیک به رهبر کره شمالی وی را فردی ولخرج توصیف کرده که سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار را برای تغذیه و مراقبت حیوانات خانگی خود صرف می کرد.

نزدیکان کیم جونگ ایل زندگی وی را لوکس و پرهزینه توصیف کرده و فاش کردند وی دهها راس اسب را از روسیه وارد کرده و در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ حدود ۱۰ جت اسکی آمریکایی را برای کوچترین فرزند خود خریداری کرده است.

همچنین پس از اعلام خبر مرگ رهبر کره شمالی خبرگزاری یونهاپ و روزنامه “چوسان” از ارسال بیش از ۲۴۰ هزار تن کمک غذایی آمریکا به کره شمالی خبر داد.





آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی


راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل

$
0
0

خیلی از ما ایمیل‌های مختلفی در سرویس دوست‌داشتنی گوگل داریم. ایمیل شخصی، ایمیل کاری، ایمیل برای وبلاگ و سایت‌های مختلفمان و… چه عذابی داره برای چک کردن ایمیل بعدی مجبور باشیم از این ایمیل خارج بشیم و سراغ ایمیل دوم و سوم برویم آن هم با این محکم کاری گوگل که ورود به جیمیل رو دومرحله‌ای کرده!

البته جیمیل برای این مشکل هم شرایط خوبی فراهم آورده و اون استفاده از امکان Multiple Sign-in هست که در پست امروز بطور گام به گام استفاده از اون رو توضیح خواهیم داد. با ماباشید.

چطور امکان گوگل چند اکانته را فعال کنیم؟

  • به اکانت جیمیلتان وارد شوید.

gmail account settings option راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل

  • به Acount Setting بروید. برای اینکار در گوشه بالا و سمت راست پنجره برروی تصویر پروفایلتان کلیک کنید تا منویی مانند تصویر بالا ظاهر شود.
  • در بخش Security بخش Multiple Sign-in را مشاهده می‌کنید که البته بصورت خاموش است. روی Edit کلیک کنید.
multiplegmail1 thumb راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل
  • صفحه تنظیمات اکانتهای چندگانه گوگل باز خواهد شد. ابتدا روی On کلیک کنید.
multiplegmail2 thumb راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل
  • وقتی برروی On کلیک کردید باکسی بصورت شکل بالا برای شما انتخاب خواهد شد. اون رو به دقت مطالعه کنید و درآخر Save را کلیک کنید.
  • عالیه شما الان این امکان را فعال کردید و به راحتی می‌تونید از اون استفاده کنید.
چگونه از امکان گوگل چند اکانته استفاده کنید؟
  • بعد از انجام عملیات بالا وقتی برروی تصویر خود در گوشه بالا و سمت راست کلیک کنید می‌توانید لینک Switch acount را مشاهده کنید. روی آن کلیک کنید.
gmail switch account راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل
  • روی Sign in to another acount کلیک کنید. با اینکار به صفحه ورود به اکانت دیگر راهنمایی خواهید شد که می‌توانید مشخصات ایمیل دیگرتان را نیز وارد نمایید.
gmail00 thumb راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل
  • همین! وقتی برروی Email Settings کلیک کنید میتونید ایمیل‌های اضافه شده را مشاهده کنید. تیک سبزی که جلوی یکی از ایمیل‌هاست نشون‌دهنده اینه که شما درحال حاضر در اون ایمیل تشریف دارید!
gmail signed into multiple accounts راهنمای استفاده از چند ایمیل در یک اکانت با جیمیل
از جیمیل لذت ببرید.


آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

پرینتر خندان کوچک

$
0
0
 تازه‌ترین محصول یه استودیوی طراحی در شهر لندن به نام استودیوی BERG، یک پرینتر کوچک جالب است. این پرینتر، اطلاعات را از محیط اینترنت جمع‌آوری می‌کند و دو بار در روز یک روزنامه کوچک اختصاصی برای کاربرش، چاپ می‌کند، این پرینتر، کارش را با لبخند انجام می‌دهد!

کاربر این پرینتر، نخست باید اپلیکیشنی را روی آی‌فون یا گوشی اندرویدی‌اش نصب کند و بعد از نصب اپلیکیشن، مشخص کند که چه مطالبی را دوست دارد. ترچیحات او روی سرویس ابری BERG ذخیره می‌شود، اطلاعات به صورت بی‌سیم به پرینتر منتقل می‌شود و این پرینتر در نهایت روزنامه کوچک را چاپ می‌کند.

پرینتر کوچک، بدون استفاده از جوهر و با گرم کردن رول کاغذ ویژه، عمل چاپ را انجام می‌دهد و بنابراین نیازی به کارتریج جوهر ندارد.

گرچه در دوره و زمانه دیجیتال، فضا بر رسانه‌های کاغذی تنگ شده، اما مؤسس استودیوی BERG به نام «مت وب» تصور می‌کند که هنوز جایی در این دنیا برای رسانه‌های کاغذی وجود دارد. او در وبلاگ شرکت‌اش نوشته است که «کاغذ به مانند صفحه نمایشی است که هیچگاه خاموش نمی‌شود.»

استودیوی برگ توانسته حامیان و شرکایی مثل نایک، گاردین، گوگل و فوراسکویر برای تولید و عرضه پرینتر کوچک پیدا کند.

سایت پرینتر کوچک 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

مرتب سازی فايل ها با حافظه یو اس بی ماژولار

$
0
0

شاید امروزه همراه نداشتن فلش و یا حافظه های جانبی، کمی عجیب به نظر برسد. همه ی ما از حافظه های یو اس بی در حجم و شکل های متنوع استفاده کرده ایم. میدانیم که هدف آنها راحتی در انتقال اطلاعات و حمل آسان داده ها است.

اما با این وجود، شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای پیدا کردن گروه خاصی از اطلاعاتتان، فلش هایتان را زیر و رو کرده باشید. حتی حمل چند تا از آنها هم میتواند برایتان دردسر ساز باشد.

اما اینطور که به نظر میرسد با این ایده ی جدید، کار همه ی ما آسان تر می شود. این حافظه فلش با نام "یو اس پی آمیب ماژولار" به بهترین نحو شما را در مرتب کردن اطلاعات تان کمک میکند.

این وسیله از ترکیب چند فلش ساخته شده که با اتصال آنها به یکدیگر، در پایان یک فلش واحد خواهید داشت. میتوانید اطلاعات را روی هر کدام از آنها دسته بندی کنید و در صورت لزوم با جدا کردنشان از یکدیگر، از آنها به عنوان یو اس بی های مجزا استفاده کنید.

مثلا میتوانید یک فلش را به فیلمهایتان اختصاص دهید و از دیگری برای نگه داری موسیقی ها استفاده کنید. لازم نیست که نگران عکس هایتان باشید، میتوانید برای آنها نیز جای مخصوصی داشته باشید. با این اوصاف دیگر برای پیدا کردن آنها دچار زحمت نمی شوید.

اما این فعلا فقط در حد یک ایده و فکر است و اینکه تا چه حد بتواند به دنیای واقعیت پا بگذارد، مشخص نیست. البته فکر نمیکنم برای دنیای فناوری امروز کار مشکلی باشد.

شما دوست دارید یک دوجین حافظه فلش در جیب تان داشته باشید یا همان یکی را ترجیح می دهید؟



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

روبات جامه دار در خدمت سالمندان

$
0
0

اولین سیستم روباتی دنیا که می تواند به افراد سالمند و ناتوان جسمی در پوشیدن لباسهایشان کمک کند، توسط دانشمندان ژاپنی انستیتو نارا معرفی شد. این ربات که از تکنولوژی "نقویت یادگیری" هم بهره می برد، می تواند در چند ثانیه شکل و جثه فرد را تحلیل کند و حرکات خود را برای آن فرد تنظیم کند تا کار لباس پوشاندن راحت تر و کم دردسرتر انجام شود.

برای انجام همین کار به ظاهر کوچک، تیمی از دانشمندان موسسه تکنولوژی بارت (متخصص در زمینه تولید بازوهای روبوتی) با پژوهشگران نارا همکاری داشتند.

با به کارگیری این بازوهای خدمتکار در آسایشگاهها و بیمارستانها، بیماران و سالمندان می توانند ضمن احساس استقلال نسبی، از حریم خصوصی مناسبی برخوردار شوند.



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

یک ابداع ژاپنی دیگر، رباتی برای کار مشترک با انسان ها

$
0
0

صنایع کاوادا یک ربات انسان نما ابداع کرده که به صورت ویژه جهت کار کردن همراه با انسان ها طراحی شده است. این ربات که Nextage نام دارد، شاید اولین نمونه از نوع خود نباشد، اما خصوصیات آن کاملا قابل توجه و تاثیر گذار است و البته مهمتر از همه این که به صورت تجاری هم عرضه گردیده است.

Nextage به یک دوربین استریو سرعت بالا و دو بازو مجهز شده که هر بازو از ۱۲ مفصل تشکیل شده است‫.‬ وقتی یک همکار انسانی به ربات نزدیک می شود، ربات سریعا کار را برای امنیت بیشتر انسان متوقف می کند‫.‬

کاوادا توضیح می دهد که: «ما این ربات ها را تولید کرده ایم که همراه با انسان ها به کار بپردازند. و با آنها در یک محیط کاری مشارکت و همراهی داشته باشند. کارهایی که توسط انسان انجام می شود، شامل جابجایی اجسام بزرگ یا حرکت های خیلی سریع نیست. هدف ما کمک به ربات های صنعتی است تا کارها را همانند انسان ها انجام دهند. لذا انسانها با همکاری ربات ها بسیار خلاقانه تر می توانند عمل کنند.»

به نظر شما با چنین ابداعاتی، باید همانند شعار صنایع کاوادا، منتظر ساخت آینده بهتر باشیم؛ یا در نهایت چیزی شبیه پروژه اسکای نت و فیلم های ترمیناتور انتظارمان را می کشد؟



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

استفاده بیشتر، انرژی کمتر

$
0
0

گوشی‌های هوشمند امروزی چیزی کمتر از کامپیوتر ندارند. قابلیت اتصال به اینترنت، برخورداری از سیستم‌عامل، برنامه‌های تولیدی، نرم‌افزار و سخت‌افزارهای و در نهایت نظیر آنچه در لپ‌تاپ یا کامپیوتر شخصی خود دارید نیز با تلفن همراهتان در دسترس است. با اینکه گوشی‌های هوشمند امکانات زیادی در اختیار ما قرار می‌دهند، اما انرژی بیشتری مصرف می‌کنند. آیا می‌دانستید که اگر باتری گوشی شما پر باشد، اما هنوز به شارژر متصل باشد، باز هم انرژی را از منبع دریافت می‌کند؟ در صنعت موبایل، به این عمل حالت عدم بارگذاری یا ‘no-load mode’ می‌گویند.

شارژ هوشمندانه‌تر
در ماه مه سال ۲۰۰۷، نوکیا برای اولین بار در گوشی‌های خود، هشدار “جدا کردن شارژر از پریز برق” را برای آگاه کردن مردم اضافه کرد.
هم اکنون گوشی‌های نوکیا حالت ذخیره انرژی در حالت استندبای یا power-saving standby mode دارند که به شما کمک می‌کند انرژی گوشی را ذخیره کنید. افزون بر این، ما با بهترین رو‌ش‌ها برای استفاده از منابع انرژی جدید را تحقیق و تجربه کرده‌ایم. منظور ما دقیقا همان انرژی خورشیدی است.

انرژی شما
با رعایت این چند نکته، می‌توانید انرژی که گوشی شما مصرف می‌کند را کاهش دهید.

• کاهش روشنی صفحه‌نمایش= ۱۵ درصد صرفه‌جویی
• بستن برنامه‌هایی که استفاده نمی‌شوند= ۳۰ درصد صرفه‌جویی
• کاهش دفعات آپدیت مرورگر = ۳۰ درصد صرفه‌جویی
• کاهش دفعات آپدیت ایمیل= ۱۵ درصد صرفه‌جویی
• خاموش کردن Wi-Fi در صورت عدم نیاز= ۱۰ درصد صرفه‌جویی
• خاموش کردن بلوتوث در صورت عدم نیاز = ۱۰ درصد صرفه‌جویی



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

توشیبا فلش درایوهای بسیار سریع با سرعت ۲۲۰ مگابایت در ثانیه عرضه کرد

$
0
0

کمپانی ژاپنی Toshiba در هفته ی جاری فلش درایوهای جدیدی با پروت USB 3.0 عرضه کرد. نام این سری TransMemory-EX است. قرار است در ماه فوریه ۲۰۱۲ یعنی حدود ۳ ماه دیگر این محصولات روانه ی بازار شوند. سرعت خواندن و نوشتن این فلش های بسیار سریع به ترتیب ۲۲۰ مگابایت در قانیه و ۹۴ مگابایت در ثانیه است. زمانی که آن را به پورت USB 2.0 وصل کنید، ارقام مذکور به ترتیب ۳۴ و ۳۰ مگابایت بر ثانیه می شود.

 

در این فلش های سریع از کنترلر کم مصرف برای پورت USB استفاده شده است، ابعاد محصول ۶۸٫۸ در ۲۱ در ۱۰۵ میلی متر می باشد. این سری در ظرفیت های ۳۲ و ۶۴ گیگابایت موجود است.

در مودر قیمت خبر خاصی از کمپانی توشیبا منتشر نشده ولی برخی گزارشات حاکی از آن است که قیمت مدل ۳۲ گیگابایتی حدود ۱۰۲ دلار آمریکا و قیمت مدل ۶۴ گیگابایتی نیز ۱۵۰ دلار است.

منبع:techpowerup 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی


عیب یابی سیستم در کسری از دقیقه

$
0
0

farsigeek-step-4--dfull

ممکن است یک یا چندین بار با مشکل عدم بوت شدن رایانه رو به رو شده باشید. این مشکل می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. . بوت نشدن هم می‌تواند شامل روشن نشدن سیستم و هم روشن شدن و تصویر ندادن آن باشد. بوت نشدن سیستم، دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد که یافتن دلیل آن به رفع مشکل کمک بسزایی خواهد کرد. اگر برای نخستین بار است که سیستم جدیدتان را خودتان اسمبل می کنید ممکن است با این مشکل دست و پنجه نرم کنید. در خودآموز تصمیم داریم شما را در یافتن هر چه سریع تر این اشکالات کمک کنیم.

۱. یقین داشته باشید که شرکت سازنده قطعات سخت افزاری شما نظیر مادربرد، کارت گرافیک و غیره دفترچه های راهنما را محض قشنگی و پر کردن جعبه محصول قرار نداده اند و کاربردهای دیگری نظیر خواندن آن ها مخصوصا برای مادربرد وجود دارد. در دفترچه راهنمای مادربرد توضیحات جامعی درباره چگونگی اتصال قطعات مختلف و همچنین مواردی که باعث به وجود آمدن ایراد و بوت نشدن سیستم می شود وجود دارد. با رعایت کردن دقیق آن ها مشکل به احتمال قوی اگر در این قسمت باشد مرتفع خواهد شد.

۲. حتما دقت کنید اتصالگر برق مادربرد را به مادربرد اضافه کرده باشید که در غیر این صورت سیستم انرژی ای برای راه اندازی خودش ندارد. دقت کنید که اتصالگر مادربردها متفاوت است و برخی تعداد سوکت کمتر و بیشتری دارند. که البته سازندگان منبع تغزیه این مشکل را مرتفع ساخته اند.

۳. حتما دقت کنید که کارت گرافیک به درستی در جای خود قرار گرفته است و از فشاردادن کارت در اسلات هراسی به دل خود راه ندهید. مطمئن باشید اگر کارت نصفه درون اسلات جاگرفته باشد شما تصویری نخواهید دید. در ضمن اگر از کارت گرافیک های قدرتمند استفاده می کنید باید به این نکته توجه داشته باشید که برخی از این کارت ها به یک اتصالگر برق جداگانه نیاز دارند که حتما باید به آن ها متصل شود. زیرا انرژی ای که اسلات PCIe در اختیار کارت شما قرار می دهد برای آن کافی نیست. اتصالگر PCIe در دو نوع ۶ و ۸ پین است. قرار گرفتن این اتصالگرهای برق روی کارت گرافیکی معمولا به یکی از صورت‌های یک اتصالگر ۶ پین، دو اتصالگر ۶ پین و اتصالگر ۶ پین و ۸ پین در کنار هم است.

۴. سعی کنید حتما ماژول حافظه (Ram) را قبل از این که مادربرد را به درون کیس متصل کنید بر روی آن نصب کنید زیرا نصب ماژول حافظه بر روی مادربرد نیاز به انرژی زیادی دارد که احتمالا شما کمی مراعات خواهید کرد و البته خوب است که مراعات می کنید زیرا اگر اتصال مادربرد به کیس خود صورت نگرفته باشد ممکن است باعث شکستگی و یا صدمه دیدن مادربرد شود. اگر دو گیره اسلات ماژول حافظه مادربرد در RAM شما قفل شده است عمل اتصال به درستی انجام شده است. در ضمن دقت کنید چینش صحیح را برای نصب ماژول ها استفاده کنید یعنی اگر دو کاناله هست حتما به صورت دو کاناله و اگر سه کاناله حتما به صورت سه کاناله. این موارد و مکان دقیق نصب برای چینش صحیح را باید از درون دفترچه راهنمای مادربرد مطالعه کنید.

۵. اگر دو یا چند ماژول حافظه بر روی رایانه قرار داده اید و سیستم بوت نشد سعی کنید آن ها را تک تک متصل کنید و ببینید آیا به صورت جداگانه سیستم بوت خواهد شد. اگر با یک ماژول بوت شد و با دیگری نه حتما ماژول دوم شما مشکل دارد و باید به فروشنده پس دهید و اگر با تک تک آن ها بوت شد و با هم نه باید از طریق بایوس به تنظیم خصوصیات عملیاتی آن ها بپردازید تا مشکل مرتفع گردد. ممکن است لازم باشد تا ولتاژ، فرکانس و زمان بندی‌های ماژول‌ها را به‌صورت دستی از درون بایوس تنظیم کنید.

blogger-image-1459370320

۶. اگر به اصطلاح از گرافیک آنبرد استفاده می کنید مطمئن شوید که سوکت برق ۴ پین آن را به مادربرد متصل کرده اید. البته اگر از نسل جدید پردازنده های اینتل موسول به Core i استفاده می کنید نیازی به این کار نیست چون چیپست گرافیکی درون پردازنده قرار دارد.

۷. نصب اتصالگر برق پردازنده را هم چک کنید. احتمالا مادربرد شما یکی از دو نوع ۴ یا ۸ پین این اتصالگر را استفاده می کند. اگر مادربورد شما از نوع ۸ پین استفاده می کند ولی منبع تغذیه شما تنها یک اتصالگر ۴ پین در اختیارتان می گذارد نگران نباشید زیرا با اتصالگر ۴ پین هم سیستم شما بوت خواهد شد. و اگر مادربرد شما از نوع ۴ پین استفاده می کند و منبع تغذیه اتصالگر ۸ پین دارد دقت کنید که آن ها از هم جدا هستند و می توانید تنها یکی از آن دو که در کنار هم قرار گرفته اند را به مادربرد متصل کنید.

۸. هیچ پیچ و سیمی را در کیس سرگردان رها نکنید. زیرا یک پیچ یا سیم ای که درون کیس آزاد و رها افتاده است می تواند سبب اتصال کوتاه بر روی قطعات مختلف از قبیل مادربرد و رم شود که اگر شانس بیارید سبب سوختگی این قطعات نشود خیلی خوش شانس بوده اید.

۹. دقت کنید سوکت برق فن پردازنده حتما متصل شده باشد که در این صورت به سبب گرمای زیاد پردازنده یا بوت نمی شود و یا اندکی پس از آن خاموش می شود.

۱۰. اگر همه چیز را به صورت صحیح متصل کرده اید و باز هم سیستم را نمی توانید از طریق کلیدهای جلویی کیس روشن کنید احتمالا فیش های کلید روشن کردن رایانه را درست متصل نکرده اید. حتما برای این کار از دفترچه مادربرد استفاده کنید.

۱۱. دقت کنید کلید ۰ و ۱ پشت کیس را برای اتصال برق به پاور را زده باشید. این کلید پشت کیس بر روی منبع تغذیه قرار دارد. در صورتی که کابل برق متصل باشد ولی این کلید قطع باشد رایانه روشن نخواهد شد چون برقی دریافت نخواهد کرد!

۱۲. گاهی نیز پیش می آید که مثلا شما از مادربردی استفاده می کنید که قبل از ارایه یک نسل از پردازنده به بازار آمده است اما در صورت بروز آوری بایوس از پردازنده جدید پشتیبانی می کند. در صورتی که بایوس شما نسخه قدیمی باشد سیستم روشن می شود ولی تصویری نمی بینید. برای رفع این مشکل می توانید با یک پردازنده ای که با این مادربرد به خوبی بوت می شود آن را بوت کرده و سپس اقدام به آپدیت بایوس نمایید و یا به شرکت گارانتی کننده مادربرد مراجعه کرده و به رایگان بایوس مادربرد شما را به روزآوری می کنند.

۱۳. برخی تنظیمات اشتباه سبب بوت نشدن سیستم می شود برای رست کردن این تنظیمات می توانید باتری مادربرد را برای چند دقیقه خارج یا از طریق جامپر Clean CMOS به پاک کردن چیپست CMOS اقدام کنید.

۱۴. در برخی از مادربرد هایی که کارت گرافیک آنبرد هم دارند وصل کردن کارت گرافیک جداگانه سبب سویچ شدن روی آن نمی شود و هنوز هم همان گرافیک آنبرد مشغول فعالیت است. پس سیستم را با گرافیک آنبرد بوت کنید و سپس به بایوس مادربرد بروید و از آنجا گرافیک را بر روی گرافیک جداگانه تنظیم کنید نه آنبرد.

 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

یافتن صاحب دوربین غرق شده در دریا پس از یک سال با کمک گوگل پلاس

$
0
0

شبکه اجتماعی گوگل موسوم به گوگل پلاس دوربینی را پس از یک سال تنهایی در اعماق دریا به صاحب خود رساند. ماجرا از این قرار است که  Markus Thompson  در نزدیکی خلیجی در ونکوور کانادا مشغول غواصی بود که در اعماق آب یک دوربین حرفه ای از نوع Canon EOS 1000D را پیدا می‌کند. این دوربین گران قیمت گویا مدت‌ها در آنجا جا خوش کرده بود و دیگر قابل استفاده نبود .مارکوس پس از بررسی بیشتر دریافت حافظه آن حاوی تعدادی عکس است که قابل بازیابی است لذا برای اینکه بتواند صاحب آن را پیدا نماید تصاویری از دوربین تهیه و در صفحه کاربری خود در گوگل پلاس منتشر نمود تا شاید صاحب آن با دیدن آن و دادن نشانی پیدا شود.

پس از مدتی یک آتش نشان از اهالی آنجا پس مارکوس را دید و به وی ایمیل زد و جای غرق شدن دوربین را اعلام کرد و پس از قرار ملاقاتی توانست دوربین خود را که قریب به یک سال در آنجا غرق شده بود مجدداً ببیند. این فرد از مارکوس تشکر کرد اما در جواب مارکوس با فروتنی گفت : از من تشکر نکن از گوگل پلاس تشکر کن!!



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

۴۰ میانبر صفحه کلید ویندوز که باید بدانید

$
0
0

هنگامی که پای کامپیوتر به میان می آید هر کسی نیاز به سرعت بالا و انجام شدن هر چه سریع تر کارها دارد. برای مثال زیاد اتفاق می افتد که کارمندان در ادارات تحت فشارکارفرمایان یا رئیس خود قرار بگیرند که کاری را سریع تحویل دهند، و غیره. در این صورت، همیشه دانستن و استفاده از میانبرهای صفحه کلید (Keyboard shortcuts  به معنی انجام فرامین متداول با کلید های ترکیبی صفحه کلید رایانه به جای استفاده از منوها و راست کلیک کردن) می تواند نقش موثری در افزایش سرعت کار و بهره وری بالا تر داشته باشد. به این ترتیب صدها نوع میانبر صفحه کلید های به طور کلی به وجود آمده و حتی میانبرهای صفحه کلید برای هر نرم افزاری به طور مجزا وجود دارد.

در این مقاله ما قصد داریم برخی از مهمترین میانبر های صفحه کلید ارائه شده در ویندوز را خدمت شما خوانندگان گرامی معرفی نمائیم. برخی از این موارد را خیلی ها به خوبی شناخته و به طور منظم از آن استفاده می کنند اما برخی از آنها نیز ممکن است برای شما اولین بار باشد که معرفی می شود و قبلا آن را نمی دانستید!

همچنین ممکن است علاقه به خواندن مطالب قبلی در  رابطه با “صفحه کلیدهای جالب” و “صفحه کلید لیزری” داشته باشید که نوشته های فوق به این مقالات لینک شده اند.

معرفی میانبرهای صفحه کلید سیستم عامل ویندوز.

کلید عملکردی ۱ یا کلیدF1   : این کلید در واقع کلید دسترسی به کمک و راهنمایی در کامپیوتر شماست. هنگامی که این کلید را فشار می دهید یک پنجره HELP  بالا میآید که به شما اطلاعاتی بسته به محلی که در آن قرار دارید می دهد. به عنوان مثال اگر در موقع دانلود یک فایل با مشکل مواجه شوید و کلید F1  را فشار دهید یک پنجره راهنما ظاهر می شود که برایتان توضیح می دهد دلیل مشکل دانلود چیست و احتمالا راه حل رفع آن چیست.

CTRL + ESC  : فشردن همزمان این دو کلید سبب باز شدن منوی استارت ویندوز می شود فرقی هم ندارد که در کدام برنامه مشغول کار باشید.

ALT + TAB  : هنگامی که شما در حال کار بر روی یک پروژه هستید و چندین برنامه را بر روی دسکتاپ خود اجرا  کرده اید  گاهی اوقات برایمان واقعا گیج کننده می شود که هر بار برای گشودن یک برنامه نشانگر ماوس را به نوار وظیفه برده و از پنجره یک برنامه به برنامه دیگر برویم. بنابراین فشردن کلید های ALT  و  TAB  به شما کمک می کند تا به مقابله با این مشکل بشتابید چرا که سوئیچ بین برنامه ها به سرعت انجام خواهد شد.

ALT + F4   : تا کنون شده عجله  و استرس در آخرین لحظه را تجربه کنید، زمانی که کسی به سمت شما می آید و شما باید در یک آن تعداد زیادی پنجره های باز شده بر روی کامپیوتر خود را به سرعت ببندید؟ اگر این تجربه برایتان آشناست در آن صورت این ترکیب کلیدهای کیبرد می تواند منجی شما می باشد. این میانبر صفحه کلید شما را قادر می سازد که برنامه های باز شده در ویندوز را به سرعت ببندید.

SHIFT + DELETE : اغلب هارد دیسک خود را مملو از داده های غیر ضروری و یا به قول ویندوز ” Trash ” می یابیم و هنگامی که این زباله ها روی هم جمع شده و حجم عظیمی را اشغال کنند زمان بسیاری از وقتمان را باید صرف فرستادن فایل های غیر ضروری به سطل بازیافت ویندوز و پس از آن “خالی کردن سطل بازیافت” کنیم. این میانبر کمک می کند تا با سرعت بیشتری به حذف داده ها به طور دائم از روی دیسک سخت خود و یا هر نوع دستگاه های قابل نوشتن دیگری اعم از هارد اکسترنال و حافظه فلش کنید و در وقت خود صرفه جویی کنید. البته ریسک از بین رفتن اطلاعاتی که ممکن است در آینده بدان نیاز پیدا کنید را نیز بالا می برد چرا که دیگر داده ها درون سطل بازیافت ذخیره نمی گردند و برای بازیابی چنین اطلاعاتی نیاز به نرم افزارهای ویژه بازیابی اطلاعات پاک شده از روی حافظه است.

کلید لوگوی ویندوز: L +  این یک میانبر کاملا مفید و کاربردی است که سبب می شود بتوانید کامپیوتر خود را به سرعت قفل کنید  به طوری که زمانی که برای یک استراحت کوچک آن را ترک می کنید هیچ کس دیگری قادر به ورود به ویندوز نباشد.

میانبرهای ویندوز برای نرم افزارها

CTRL + C  : برای کپی کردن متن انتخاب شده ، می توان از این میانبر  پس از انتخاب همه متن با استفاده از یکی دیگر از میانبر ها که مخصوص این کار است یعنی CTRL + A. استفاده نمود.

CTRL + X  : چیدن متن. که بدان معنی است که متن را کپی کرده ، اما از محل فعلی آن را جابجا می کند. پس دیگر در فایل فعلی اثری از متن کات شده نخواهد بود.

CTRL + V   : پیست کردن یا چسباندن متن. که به آن معناست که متنی را که قبلا کپی کرده یا چیده ایم را در محل جدید می چسباند.

CTRL + Z  : اگر در حالی که  مشغول قالب بندی متن خود هستید مرتکب اشتباهی شده و یا حین نوشتن آن و یا هرگونه اشتباه دیگری در برنامه های دیگر کنید این میانبر کمک می کند تا اشتباهات خود را به سرعت با رفتن به یک قدم عقب  تر اصلاح  کنید. هر چند باید در نظر داشت که برخی از برنامه ها به کاربر اجازه عقب رفتن به ۲ یا ۳ گام پیشین را بیشتر نمی دهند.

CTRL + B  : این میانبر کمک می کند تا شما متن انتخابی را به صورت درشت (Bold) درآورید.

CTRL + U  : متن انتخاب شده را زیرخط دار یا underline می کند.

CTRL + I  : متن انتخابی را  italic  یا کج می کند: مثال: سلام

میانبرهای عمومی صفحه کلید

کلید عملکردی ۱۰یا F10 :  این کلید گزینه های نوار منو را فعال می کند که توسط آن شما می توانید هر دستوری را با کمک کلید های جهتی صفحه کلید  و سپس فشردن کلید ENTER روی دستور  مورد نظر  اجرا کنید. استفاده از این روش برای مواقعی مفید است که به ماوس روی رایانه دسترسی نداشته باشید.

CTRL + ESC: این ترکیب کلیدی کمک می کند تا در کجای ویندوز و در هر برنامه ای که باشید منوی Start ویندوز را بتوان باز کرد.

SHIFT + F10  : این میانبر صفحه کلید همان کار راست کلیک را انجام می دهد، یعنی اگر یک آیتم را انتخاب کنید با این کلیدهای ترکیبی منوی راست کلیک برای آن باز می شود.

CTRL + SHIFT + ESC :  این میانبر برنامه مدیر وظیفه یا task manager ویندوز را می گشاید.

ALT + DOWN ARROW  : این میانبر منوی کشویی را در برنامه هایی که منوی کشویی دارند باز می کند.

SHIFT: وقتی شما یک دیسک را درون CD – ROM می کنید می توانید اجرای خودکار برنامه روی دیسک را با فشار دادن و نگهداشتن کلید SHIFT لغو کنید.

ALT + SPACE  : این میانبر نسخه صفحه کلیدی راست کلیک کنید روی پنجره اصلی برنامه است که سبب باز شدن منوی راست کلیک شامل گزینه های بازگردانی (restore) ، حرکت پنجره (move) ، تغییر اندازه پنجره (resize) ، کمینه و بیشینه کردن پنجره (minimize, maximize) ، و یا گزینه بستن پنجره (close) است.

ALT + F6  : اجازه حرکت بین پنجره های متعدد یک برنامه را به کاربر می دهد (مانند زمانی که در برنامه نوت پد کادر محاوره ای Find  نمایش داده می شود ، ALT + F6  را می توان برای حرکت از  کادر محاوره ای Find  و پنجره اصلی برنامه نوت پد استفاده نمود.)

میانبرهای ویندوز اکسپلورر، و کلید های میانبر عمومی پوشه ها

کلید عملکردی ۲  F2 : به کمک این کلید می توان یک فایل یا فولدر انتخاب شده را تغییر نام بدهید این فایل یا فولدر ممکن است یک سند ، یک فایل موسیقی یا هر چیز دیگری باشد.

کلید  عملکردی ۳  F3 : بخش Find یا جستجو را فعال می کند برای گشتن به دنبال فایل ها.

ALT + ENTER  : پنجره مشخصات یا properties  آیتم انتخاب شده را باز می کند.

برای کپی کردن یک فایل: هنگامی که فایلی را از فولدری به یک فولدر دیگر با کلیک ماوس می کشید همزمان کلید CTRL را فشار داده و پایین نگه داشتن.  اگر کلید CTRL را نگه ندارید عمل انتقال یا Move انجام می شود.

کلید عملکردی ۵  F5 : کلید صفحه یا پنجره ای را که در حال حاضر فعال است به روز رسانی یا رفرش می کند.

کلید عملکردی ۶  F6 : اجازه می دهد تا در میان پانل های ویندوز اکسپلورر حرکت کنید.

BACKSPACE: با زدن متوالی این کلید برای مثال در اینترنت اکسپلورر می توان به صفحه خانگی بازگشت در حالی که کلید back  برای به عقب برگشتن به صورت یک گام یک گام است.

SHIFT+click+Close button: این میانبر برای پوشه ها کاربرد دارد، و شما را قادر به بستن پوشه جاری به علاوه تمام پوشه هایی که پوشه جاری درون آنها قرار دارد می کند.

میانبر های دسترسی

فشردن کلید SHIFT  برای ۵ بار متوالی: هر بار که  کلید SHIFT  را پنج بار متوالی فشار دهید خاصیت Sticky keys فعال یا غیرفعال می شود. Sticky Keys  یا کلید های مهم به شما اجازه می دهد از فشرده شدن کلیدهای CTRL ، ALT ، SHIFT یا کلید لوگوی ویندوز ضمن فشرده شدن یک کلید در هر بار به شکل اصوات آگاه شوید.

کلید Shift سمت راست : اگر کلید Shift  سمت راست را به مدت ۸ ثانیه فشار داده و نگه دارید قابلیت Filter Keys فعال یا غیر فعال می شود. فیلتر کردن کلید ها به شما این اجازه را می دهد تا در صورتی که دست شما به اشتباه هنگام تایپ روی برخی کلیدها رفت آن حروف تایپ نشود و برای تایپ نیاز به فشار بیشتری روی دکمه هاست.

SHIFT  سمت چپ ALT + سمت چپ: NUM LOCK  + سبب فعال یا غیرفعال شدن کلیدهای روی ماوس می شود.

SHIFT  سمت چپ ALT + سمت چپ+    PRINT SCREEN : قابلیت کنتراست بالا  را خاموش یا روشن می کند.

میانبرهای معمول صفحه کلید

 

کلید لوگوی ویندوز   R+: برای گشودن کادر محاوره ای کلاسیک Run که از آن شما می توانید هر برنامه یا صفحه ای را در کامپیوتر خود اجرا کنید.

کلید لوگوی ویندوز    M+:  دسکتاپ   را نشان می دهد. که به معنی به حداقل رساندن همه پنجره های باز شده می باشد.

کلید لوگوی ویندوز    M+ SHIFT +: عکس حالت قبلی است. یعنی همه پنجره ها را بیشینه می کند

کلید لوگوی ویندوز +  E : باز کردن  ویندوز اکسپلورر.

کلید لوگوی ویندوز +  F : پیدا  کردن فایل ها و یا پوشه ها.

کلید لوگوی ویندوز +  Dاز نظر کارکرد مانند Windows Key+M است. تمام پنجره های باز شده را به حداقل می رساند و دسکتاپ  را نمایش می دهد.

کلید لوگوی ویندوز +  Break: کادر محاوره ای خواص سیستم (System Properties) را باز می کند.

منبع: geeknaut 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

تایم‌لاین فیس‌بوک، آیینه تمام‌نمای دیروز و امروز شما

$
0
0
نزدیک به دو ماه قبل بود که فیسبوک، با تغییرات گسترده‌ای که در طراحی رابط کاربری‌اش اعمال کرد، باعث بروز واکنش‌های زیادی از سوی کاربرانش شد. بعضی‌ها، از تغییرات جدید مثل اضافه شدن Ticker و لیست‌های هوشمند استقبال کردند، و خیلی‌ها هم انتقادات زیادی را به کاهش حریم خصوصی‌شان در طراحی جدید وارد کردند. همان موقع‌ها بود که فیس‌بوکی‌ها، اعلام کردند که تصمیم به معرفی طراحی جدیدشان از صفحه‌ی پروفایل کاربران گرفته‌اند، طراحی‌ای که به تعبیر مارک زوکربرگ، قرار بود به یکی از مهم‌ترین تغییرات در طراحی فیس‌بوک تابه‌حال و همچنین انقلابی در طراحی شبکه‌ای تبدیل شود. با این وجود، عرضه‌ی این طرح بلندپروازانه که تایم‌لاین نامیده‌ شده، با دردسر‌های حقوقی که دامن فیس‌بوک‌ را گرفته، در فعلاً‌ پرده‌ای از ابهام است.

بیست و نهم سپتامبر، روزی بود که طبق اعلام فیس‌بوک، تمام کاربران این شبکه‌ی اجتماعی قرار بود شاهد تغییر صفحه‌ی پروفایلشان به طراحی جدید باشند. از یک هفته‌ی قبل از آن مسئولان فیس‌بوک اعلام کردند که کاربرانِ بخش Developer فیس‌بوک می‌توانند طراحی جدید را بصورت آزمایشی روی پروفایل‌شان راه‌اندازی کنند. آن دسته از افرادی که به دور از شکایت‌های معمول کاربران درباره‌ی تغییرات جدید رابط کاربری، تصمیمات فیس‌بوک برای این پروژه‌ی کم سر و صدا را دنبال می‌کردند، خیلی زود Timeline را روی پروفایل‌شان فعال کردند تا جزو اولین میلیون‌نفر‌هایی باشند که آن را امتحان می‌کنند. چند هفته بعد از تاریخ مذکور اما، همچنان خبری از اعمال سراسری تغییرات نبود و از گوشه و کنار خبرهای ضد و نقیضی درباره‌ی تایم‌لاین و مشکلات تکنیکی و حقوقی آن به گوش می‌رسید. به علاوه، بازخورد‌ها از اجرای آزمایشی، آنچنان که باید، مسئولان فیسبوک را خشنود نکرده بود. همین موضوع باعث شد که از جمع هشتصد میلیونی کاربران فیس‌بوک، فعلاً تنها یک و نیم میلیون کاربر، از تایم‌لاین استفاده کنند. بین ایرانی‌های فیس‌بوک هم، تعداد بسیار کمی از تایم‌لاین استفاده می‌کنند و می‌شود حدس زد که خیلی‌ها اصلاً راجع به آن چیزی نشنیده‌اند یا اینکه از روش راه‌اندازی آن آگاه نیستند. بنابراین اجازه بدهید قبل از اینکه بیشتر از این سردرگم‌تان کنم، کمی راجع به مفهوم تایم‌لاین صحبت کنم؛

تایم‌لاین چیست و چطور می‌شود فعال‌ش کرد؟
Timeline یک دفترچه‌ی یادداشت الکترونیکی از تمام فعالیت‌های آنلاین و آف‌لاین شماست. دفترچه‌ای که فعالیت‌هایی را که علاقه دارید می‌توانید داخلش ثبت کنید و بگذارید تا دوستان‌تان هم گذران عمر فیسبوکی‌تان را مرور کنند. دفترچه‌ای که به دوستانتان نشان‌ش می‌دهید تا بگویید چه‌جور آدمی هستید و اینکه قبلاً چه جور آدمی بوده‌اید؛ با چه کسانی و چه زمانی دوست شده‌اید، و چه کارهایی را در چه برهه‌ای از زمان انجام داده‌اید، و در چه زمان‌هایی به چه مسافرت‌هایی رفته‌اید و…. کار تایم‌لاین این است که محتوایی را که در فیس‌بوک به اشتراک گذاشته‌اید، راحت‌تر از قبل در ‌دسترس شما و دوستان شما قرار دهد؛ اینکه این اطلاعات را قبلاً در زیر تلی از اطلاعات جدید‌تر مدفون شده‌اند، به سطح بیاورد. هدف از استفاده از تایم‌لاین این است که فیس‌بوک به محیطی تبدیل شود که بتوانید در آن، هرچه بهتر خودتان را توصیف کنید و بگذارید دوستان‌تان شما را بهتر بشناسند.

همان طور که پشت سر آقای زوکربرگ می‌بینید، تایم‌لاین فیس‌بوک، صفحه‌ی پروفایلی کاملاً متفاوت از آن‌چیزی‌ است که خیلی از شما در حال حاضر استفاده می‌کنید. بارزترین تفاوت‌ طراحی تایم‌لاین با صفحه‌ی قدیمی، در تصویر روی جلد (Cover photo) است که قرار است رنگ و لعابی متناسب با حال و هوای روزانه یا حتی ساعت به ساعت شما به پروفایل‌تان بدهد. این از آن ایده‌هاییست که بی‌توجه به عکس پروفایل‌تان، به خوبی می‌تواند روحیات شما را منعکس کند. ضمن اینکه با ترکیبی از خلاقیت، عکس روی جلد و عکس‌ پروفایل‌تان می‌توانید،‌ تایم‌لاین جذابی را طراحی کنید که مایه‌ی تحسین دوستان‌تان باشد.

عکس روی جلد برای عموم کاربران فیسبوک(و نه فقط دوستان‌تان) public و قابل مشاهده است. تصویر روی جلد را می‌توانید از بین عکس‌های آلبوم‌هایتان انتخاب کنید، و یا عکسی جداگانه برایش آپلود کنید. همچنین می‌توانید از سایت‌هایی که عکس‌های مختلفی را متناسب با اندازه‌ی روی جلد فیس‌بوک در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. مثلاً در سایت FBProfileCover.com عکس‌های متنوعی را می‌توانید برای روی جلد فیس‌بوکتان پیدا کنید.

در سمت راست طراحی تایم‌لاین، می‌توانید خود تایم‌لاین یا تقویم زندگی‌تان را از زمان تولدتان تابه‌حال مرور کنید. البته اگر بطور مثال در سال ۲۰۰۷، کاربر فیس‌بوک نبوده باشید، و خودتان هم اخیراً چیزی به آن اضافه نکرده‌باشید، مسلماً چیزی هم در آن سال برای شما یا دوستانتان قابل مشاهده نخواهد بود.
زیر عکس روی جلد، تایم‌لاین از مجموعه‌ای از گجت‌ها برای نمایش ‌لیست دوستان، اطلاعات جغرافیایی و لایک‌های روی محتویات مختلف اینترنتی استفاده کرده است. هرچیزی که را در هر صفحه‌ای از اینترنت لایک کنید، مشروط به اینکه به فیس‌بوک لاگین کرده باشید، وارد این می‌شود لایک‌هایتان می‌شود و قابل مشاهده برای کسانی خواهد بود که می‌خواهید بتوانند فعالیت‌هایتان را دنبال کنند. اگر روی صفحه‌ی لایک‌های دوستانتان کلیک کنید، تمام موارد علاقه‌‌ آنها را بر اساس زمانی که آن موارد را لایک کرده‌اند می‌توانید مشاهده کنید.

با فراگیر شدن اجرای آنلاین موسیقی (Streaming)، فیسبوک هم بخشی مهمی از پروفایل تایم‌لاین کاربران را به این عادت کاربرانش اختصاص داده است. در این بین، اسپاتیفای که قبلاً در یک‌پزشک درباره‌اش صحبت شده، و مدت کوتاهی است که راهش را به بازار‌ آمریکا (و در نتیجه به خیلی جاهای دیگر دنیا که از V – PN برای دسترسی به منابع اینترنتی داخل خاک آمریکا استفاده می‌کنند) باز کرده، جایگاه ویژه‌ای در شکل‌دهی این بخش جدید از پروفایل کاربران فیس‌بوک دارد. کافی‌است شروع به اجرای آهنگ‌های مورد علاقه‌تان در Spotify کنید و اضافه‌شدن یک ‌به یک آنها را به گجت موسیقی فیس‌بوک شاهد باشید. چه کسی است که بدش بیاید تایم‌لاین‌ یک سال قبلش را چک کند تا ببیند چه آهنگ‌هایی بیشتر مورد علاقه‌ی یک‌سال قبلش بوده‌اند و کدام آلبوم‌ها را بیشتر گوش داده است؟ و جالب‌تر اینکه با یک کلیک روی قطعه یا آلبوم از داخل تایم‌لاین،‌میتوانید آنها را مستقیماً‌ در نرم‌افزار Spotify گوش کنید.

یکی دیگر از گجت‌هایی که تایم‌لاین فیس‌بوک از آن برای تکمیل پروفایل کاربران بهره‌گرفته، اپلیکیشن Bing maps است. شاید دیده‌ باشید که فیس‌بوک به تازگی امکان آپلود عکس‌هایتان را با تگ کردن موقعیت جغرافیایی آنها به شما داده است. فیس‌بوک از اطلاعات این تگ‌ها برای نمایش فعالیت‌های شما روی نقشه‌ی بینگ استفاده می‌کند. اما فقط عکس‌های شما نیست که نقشه‌ی تایم‌لاین‌تان را پر می‌کنند. محل تحصیل، کار، زندگی، تولد و… همه‌ی اطلاعاتی که به نحوی نمایش‌دهنده‌ی محل یا منطقه‌ی جغرافیایی مرتبط با شما باشند، روی نقشه‌ی پروفایل‌تان نمایش داده می‌شوند. به همه‌ی اینها اضافه کنید امکان اضافه کردن جزئیات سفرهایتان را به همراه تاریخ، همراهانتان، محله‌هایی که بازدید کرده‌اید و داستانهایی که بتوانید با آن، دفترچه‌ی خاطراتی‌ کاملاً مبسوط برای خود داشته باشید. فیس‌بوک البته نگرانی شما را از بابت اینکه نکند نگاه نامحرم به خاطرات شما بیفتد درک کرده و برای هرکدام از این مدخل‌ها، تنظیمات پرایوسی جداگانه‌ای در نظر گرفته که تنظیمات عمومی‌تر را (override) می‌کند.

گجت‌های دیگری که در این بخش می‌بینید، کم و بیش همان ویژگی‌های طراحی غیر تایم‌لاین را دارند: Photos, Friends, Subscribers و Subscrptions.
با این وجود، گجت‌های دیگری هم هستند که با استفاده از ایده‌ی تایم‌لاین، فعالیت‌های کاربران را ثبت و ضبط می‌کنند تا در آینده مجدداً قابل دسترس باشند. بطور مثال، من مدتی‌است که از اپلیکیشن The Guardian on Facebook استفاده می‌کنم و هر بار که تیتر مقاله‌ای به نظرم جالب می‌آید، آنرا باز می‌کنم تا دقیق‌تر بخوانم. با این کار اما، به تایم‌لاین اجازه می‌دهم که آنرا در لیست مقاله‌های خوانده‌شده‌ام قرار دهد تا دیگرانی که از این گجت استفاده می‌کنند هم، متوجه مقاله‌ی فوق شوند.

با استفاده از دکمه‌ی View Activity که صرفاً‌ برای شما قابل رویت است می‌توانید ریز فعالیت‌های خود را بر اساس نوع و یا زمان فعالیت مشاهده کنید. مثلاً‌ اینکه در ساعت ۲۳:۱۴ روز ۳۰ آپریل ۲۰۱۰، یک عکس جدید را به آلبوم X اضافه کردید و …
اینجا هم مشابه خود تایم‌لاین میتوانید وضعیت نمایش فعالیت‌های مختلف را روی تایم‌لاین‌تان ویرایش کنید.

دکمه‌ی Update info هم همانند View Activity فقط برای استفاده‌ی شماست و با کمک آن می‌توانید اطلاعات پروفایل‌تان را ویرایش کنید.

طراحی جدید فیس‌بوک، کار کاربران را در بررسی پروفایل‌شان از نگاه دوستان یا سایر کاربران فیس بوکی‌شان راحت کرده است. کافی است روی دکمه‌ی سمت راست View Activity با آن شمایل چرخ‌دنده‌وار کلیک کنید و گزینه‌ی View As را انتخاب کنید.

خوب است بدانید که Poke کردن دوستان‌تان و بررسی رابطه‌ی دوستی‌تان با آنها هم با استفاده از همین دکمه‌ انجام می‌شود. موارد دیگر مثل پیشنهاد کردن دوست‌های جدید به آنها، پایان دادن به رابطه‌ی دوستی‌تان و یا گزارش کردن آنها یا هر پروفایل دیگری در فیس‌بوک که تایم‌لاینشان را فعال کرده باشند، هم از همین طریق امکان‌پذیر است.

از پانل گجت‌ها که پایین‌تر برویم، به بدنه‌ی تایم‌لاین می‌رسیم که تایم‌لاین‌تان را در آن سر و شکل می‌دهید. در ظاهر، این بخش مشابه مفهوم دیوار (Wall) فیسبوک در نسخه‌ی فعلی عمل می‌کند و جدید‌ترین آپدیت‌های شما را برای دوستان‌تان به نمایش در‌می‌آورد. اما در عمل تفاوت‌های فاحشی با دیوار مذکور دارد. با هر آیتمی که به اشتراک می‌گذارید (یا دیگران روی تایم‌لاین شما به اشتراک می‌گذارند)، و یا به قول فیس‌بوک با “قصه‌”ای که روی تایم‌لاین‌تان می‌نویسید” به سه صورت می‌توانید رفتار کنید:

(۱) می‌توانید آن را ستاره‌دار کنید، که در آن صورت، تمام عرض تایم‌لاین‌تان رو به خودش اختصاص می‌دهد (۲) میتوانید آن را از روی تایم‌لاین پنهان کنید؛ که در این‌صورت فقط خودتان قادر خواهید بود آن را در لیست فعالیت‌های اخیرتان ببینید.(۳) بسته به قصه‌ای که به اشتراک می‌گذارید (آپدیت استاتوس، عکس تگ شده، و یا Check in کردن به یک محل)، ممکن است بتوانید تاریخ و یا مکان آن را ویرایش کنید.

اینطوری خیال‌تان راحت است که می‌توانید عکس‌هایی را که مثلاً یکسال پیش در‌ آنها تگ شده‌اید و قرار نیست دوستانتان روی تایم‌لاین شما ببینند مخفی کنید. البته باید حواستان باشد که این، با بحث تنظیمات Privacy متفاوت است و صرفاً ظاهر تایم‌لاین‌تان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نکته‌ی جالب و البته راز‌آلود تایم‌لاین، الگوریتم خاصی است که فیس‌بوک برای انتخاب مهمترین آیتم‌های به اشتراک گذاشته‌ توسط شما، استفاده می‌کند. به عبارت دیگر، همه‌ی آن چیزهایی که در News Feed تان به اشتراک می‌گذارید، الزاماً روی تایم‌لاین‌تان ظاهر نمی‌شوند! اینها، پست‌های نیمه‌پنهانی هستند که روی خط زمان تایم‌لاین با نقطه‌هایی آبی‌رنگ مشخص شده‌اند و بردن نشانگر ماوس روی آنها، قصه‌ی مرتبط با آنها را عیان می‌کند.

صحبت از خط زمان کردیم. بد نیست بدانید که هرجایی روی این خط را انتخاب کنید، می‌توانید قصه‌ی جدیدی را در آن برهه از زمان روی تایم‌لاین‌تان بنویسید.

نکته‌ی دیگری که بد نیست بدانید این است که با استفاده از تایم‌لاین می‌توانید ببینید که چه کسانی شما را از لیست دوستانشان کنار گذاشته‌اند!‌ اگر کنجکاو هستید که در این مورد بدانید، کافی‌ است لیست دوستانتان را در زمان‌های مختلف (مثلاً در ماه جولای ۲۰۱۰ ) بررسی کنید. تایم‌لاین، هر ماه آن دسته از افرادی را که در آن ماه به لیست دوستان خود اضافه کردید به همراه وضعیت دوستی آنها (اینکه در چه لیستی از دوستان شما قرار دارند) را به نمایش در‌می‌‌اورد. بنابراین اگر در این لیست، کسی را با برچسب Add Friend مشاهده کردید، می‌توانید مطمئن باشید که با چنین دوستی، دیگر ارتباطی ندارید!

با کلیک روی هر یک از دکمه‌های Friend در مقابل نام دوستانتان، ‌میتوانید آنها را از لیستی به لیست دیگر جابجا کنید.

تایم‌لاین را چطور روی فیس‌بوک‌مان راه‌اندازی کنیم؟
در اوایل این پست گفتیم که تایم‌لاین، با وجود وعده‌ی مسئولین فیسبوک مبنی بر سراسری کردن آن، صرفاً برای کسانی که از اپلیکیشن Develpers در فیس‌بوک استفاده می‌کنند قابل استفاده است. معمولاً کسانی از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند که تمایل دارند از ویژگی‌های اجتماعی فیس‌بوک برای توسعه‌ی اپلیکیشن‌ها یا وبسایت‌های مختلف استفاده کنند. اما در این مورد خاص، شما حتماً لازم نیست طراح سایت و اپلیکیشن باشید تا تایم‌لاین را روی فیس‌بوک‌تان فعال کنید. روند کار بسیار ساده است و اگر نمی‌خواهید برای یک مدت نامعلوم (شاید دو تا چهار هفته‌ی دیگر، شاید بیشتر) و تا انتشار سراسری تایم‌لاین صبر کنید، مراحل زیر را یک به یک انجام دهید: (یادتان باشد که بعد از راه‌اندازی تایم‌لاین برای پروفایل‌تان، فقط خودتان و دوستانی از شما که از تایم‌لاین استفاده می‌کنند، قادر خواهید بود تایم‌لاین شما را ببینند).
۱٫ مطمئن شوید که با اکانت فیس‌بوک‌تان Logged in هستید. به این آدرس بروید.
۲٫ به اپلیکیشن Developers اجازه دسترسی به اطلاعات اولیه‌تان را بدهید.
۳٫ از گوشه‌ی بالای صفحه، دکمه‌ی Create New App+ را بزنید.
۴٫ در فیلد‌های App Display name و App NameSpace هر اسمی که به ذهنتان می‌رسد را وارد کنید. تا زمانی که اسم NameSpace در دامنه‌ی Developers تکراری نباشد و بیش از هفت کاراکتر مجاز داشته باشد، اصلاً مهم نیست چه چیزی وارد می‌کنید. چک‌باکس تایید policies را پر کنید.

۵٫ کپچای نمایش داده‌شده را وارد کنید.
۶٫ از منوی سمت چپ، Open Graph را انتخاب کنید.
۷٫ مجدداً دو عبارت دلخواه را در فیلد‌های موجود وارد کنید و روی Get Started کلیک کنید.

۸٫ در صفحه بعد فقط روی Save Changes and Next در پایین صفحه کلیک کنید. مشابه این عمل را برای دو صفحه‌ی بعدی هم تکرار کنید. با این تفاوت که در صفحه‌ی سوم باید روی گزینه‌ی Save Changes and Finish کلیک کنید. تایید این صفحات ممکن است مختصری زمان ببرد.
۹٫ با رسیدن به صفحه‌ی زیر، فقط چند دقیقه صبر کنید و بعد به Homepage تان در فیس‌بوک بروید.

۱۰٫ روی دکمه‌ی Get it Now کلیک کنید.


همان طور که بالاتر گفتم، مشکلات حقوقی در همان هفته‌ی اول از معرفی تایم‌لاین، گریبان فیس‌بوک را گرفت و آنها را ناچار کرد تا بخشی از تمرکزشان را از مباحث تکنیکی حول و حوش تایم‌لاین به مباحث حقوقی معطوف کنند. وب‌سایتی به نام Timelines.com از فیس‌بوک برای استفاده‌ از این نام شکایت کرد و عنوان کرد که در صورتی که به فیس‌بوک اجازه‌ی استفاده از چنین نامی داده شود، وب‌سایت آنها به دلیل فوروارد شدن بسیاری از درخواست‌های جستجو به فیس‌بوک، و همینطور سردرگم شدن کاربران بین دو وبسایت کاملاً‌ متفاوت، عملاً‌ بلااستفاده خواهد شد. این پرونده همچنان در در جریان است. در این صفحه می‌توانید دلایل مسئولین وبسایت Timelines را در شکایت علیه فیس‌بوک بطور تفصیلی بخوانید.

بازخوردها بین کاربران تایم ‎لاین
همانند هر تغییر دیگری که در فیس‌بوک رخ میدهد، معرفی تایم‌لاین هم با نظرهای مثبت و منفی همراه بوده است. آنهایی که تایم‌لاین را پسندیده‌اند، احتمالاً از دسته‌ی کاربرانی هستند که معتقدند که همانند زندگی خارج از دنیای مجازی، فهمیدن و تفسیر شخصیت افراد فقط از روی فعالیت‌ها و حرف‌ها و آپدیت‌های اخیرشان کار درستی نیست و می‌تواند تصویری غلط از باورها و عقاید آنها بدست بدهد؛ و بنابراین اگر واقعاً به دنبال شناختن افراد از روی فعالیت‌های فیس‌بوکی آنها هستید،‌ باید بازه‌ی زمانی‌ وسیع‌تری از این فعالیت‌ها را مورد بررسی قرار دهید. جدای از این، تایم‌لاین به مراتب بیشتر از پروفایل فعلی فیس‌بوک، روی فردیت کاربران تاکید می‌کند و کمتر درباره‌ی ارتباط‌شان با سایر کاربران فیس‌بوکی است. شاهد این مدعا، حذف شدن لیست دوستان از زیر تصویر پروفایل و تغییر یافتن آن به لینک زیر عکس روی جلد است. تایم‌لاین قرار است درباره‌ی شما باشد و نه درباره‌ی دوستان شما! تایم‌لاین، بیشتر به یک‌جور تغییر نگرش نارسیست‌گونه می‌ماند که آنهایی را که از بروز دادن اطلاعات شخصی‌شان گریزان هستند، بیش از پیش از فیس‌بوک و مفهوم شبکه‌های اجتماعی فراری می‌دهد.

مشکل دیگری که برخی از کاربران با تایم‌لاین دارند، طراحی دو ستونه‌ی بدنه‌ی تایم‌لاین است که می‌تواند تا حدی، کاربر را در خواندن آپدیت‌های اخیر تایم‌لاین به ترتیب زمانی به دردسر بیندازد. از طرف دیگر، آنهایی که از اپلیکیشن‌هایی مثل اسپاتیفای برای گوش دادن به موسیقی و یا گاردین برای بررسی اخبار وبسایت و یا app های مشابه استفاده می‌کنند، می‌توانند از اینکه این اپلیکیشن‌ها تقریباً بصورت بلادرنگ (Real-time)، فعالیت‌های کاربر روی تایم‌لاین می‌فرستند گله‌مند باشند؛ گهگاه پیش می‌آید که کاربر علاقه‌ای به به اشتراک گذاشتن بخشی از فعالیت‌هایش در این اپلیکیشن‌ها نداشته باشد. عدم وجود الگوریتم‌های کنترلی مناسب که دست کاربر را در محدود کردن این اپلیکیشن‌ها از داخل فیس‌بوک (و نه از طریق تنظیمات خود اپلیکیشن) باز بگذارد، سبب می‌شود بسیاری از کاربران، ترجیح دهند فعالیت‌هایشان بطور کلی خصوصی باقی بماند. شاید اگر فیس‌بوک بطور مثال با بافر کردن فعالیت‌ها برای مدت‌ زمانی کوتاه قبل از انتشار آنها، به کاربر اجازه‌ دهد که نسبت به حذف یا نمایش‌شان تصمیم بگیرد، کاربران اعتماد بیشتری به استفاده از آنها نشان دهند.

با وجود این مشکلات، و دردسر حقوقی فیسبوک در مورد نام تایم‌لاین، عرضه‌ی سراسری این طراحی جدید از این شبکه‌ی اجتماعی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. با وجود اینکه مسئولین فیسبوک اخیرا هم اعلام کرده‌اند که در تلاشند تا تایم‌لاین را در هفته‌های آتی همگانی کنند، همچنان نمی‌توان خیلی به این وقوع این مساله مطمئن بود. سایت Allfacebook به همین منظور نظرخواهی‌ای انجام داده که در آن از خوانندگانش خواسته است که نظرشان را در مورد زمان عرضه‌ی تایم‌لاین بیان کنند. ۳۶ درصد شرکت‌کنندگان این نظرسنجی تا به اینجا معتقد بوده‌اند که زمانی که فیس‌بوک بر مشکل حقوقی موجود فائق بیاید، تایم‌لاین همگانی خواهد شد. ۲۶ درصد، مشکلات تکنیکی و باگ‌های تایم‌لاین را دلیل تعویق عرضه‌ی تایم‌لاین دانسته‌اند و ۱۲ درصد هم جواب “هرگز” را برای سوال بالا انتخاب کردند! گزینه‌های دیگر هم مجموعاً ۲۵ درصد جواب‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.


با وجودی که عرضه‌ی تایم‌لاین در حال حاضر صرفاً‌ از روشی که بالاتر راجع به آن صحبت کردیم امکان‌پذیر است، اما بسیاری از وبسایت‌های مطرح IT و تکنولوژی دنیا (و بخصوص Mashable) در این مدت دو ماهه بطور مفصل به آن پرداخته‌اند. با این وجود، جای خالی مقاله‌هایی که بتواند تا حدی مبحث فوق را در بین کاربران و خوانندگان وبلاگستان فارسی باز کند، بخوبی احساس میشود. هدف از نگارش این مقاله‌ هم در وهله‌ی اول، معرفی این ویژگی جدید فیس‌بوک به عنوان مهمترین شبکه‌ی اجتماعی حال حاضر اینترنت برای کاربران ایرانی است. سوای اینکه فیس‌بوک، تایم‌لاین را در هفته‌های آتی بصورت سراسری عرضه کند و یا عرضه‌ی آن را باز هم به تعویق بیندازد، راه‌اندازی آن روی پروفایل‌ فیس‌بوک نمی‌تواند خالی از لطف باشد. در وهله‌ی بعد، این مقاله می‌تواند انگیزه‌ای باشد برای مقالات بعدی در این‌باره و دیدن و خواندن واکنش‌های مختلف یا سلیقه‌های متفاوت بین کاربران فارسی‌زبان هم مسلماً‌ می‌تواند اطلاعات مفیدی در اختیار طراحان سایت، شاغلین در عرصه‌های طراحی کاربر-مدار و کاربران معمول این وب‌سایت‌ها باشد.

منبع: + و + 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

Fubiz، سایتی پر از طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه !

$
0
0

بعضی ایده ها در اوج سادگی بسیار کارا هستند. ایده هایی خلاقانه که شاید در طول روز نیز با آن ها برخورد کنیم. Fubiz سایتی‌ست که در آن انواع و اقسام ایده های جذاب را می توانید مشاهده کنید.ایده هایی در زمینه تبلیغات، تولد محصول، عکاسی، طراحی دکوراسیون و معماری و … می توان در آن یافت کرد.

بنابراین اگر شما هم از علاقه مندان به دیدن طرح ها و ایده های نوین هستید Fubiz گزینه مناسبی می‌تواند برای شما باشد. ضمنا کسانی که یک آیفون یا آی پاد دارند می توانند طرح ها و ایده های این سایت را از طریق اپلیکیشن Fubiz به صورت رایگان مشاهده کنند.

برای مشاهده این سایت به اینجا و برای دانلود اپلیکیشن این سایت به اینجا مراجعه کنید. 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://kharazmi.org/domain


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی

Viewing all 4823 articles
Browse latest View live