Quantcast
Channel: خوارزمی، نشریه اینترنتی برترین های آی تی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 4823

حالا دیگر ساندکلاد را واقعا می‌شود پلتفرم صوتی برتر دنیای اینترنت دانست: ساندکلاد هر ماه، ۲۵۰ میلیون شنونده دارد!

$
0
0

نمی‌دانم آیا شما ازساندکلاد SoundCloudاستفاده می‌کنید یا نه. این سایت را خیلی مختصر و مفید می‌توان به این صورت معرفی کرد: یک یوتیوب، منتها برای فایل‌ها صوتی!

10-29-2013 05-54-08 PM

امروز یکی از مؤسسین این سایت اطلاع داد که تعداد شنونده‌های این سایت در هرماه به ۲۵۰ میلیون نفر رسیده است. در خبری دیگر، این امکان برای کاربران سایت فراهم شده است که از عکس‌های اینستاگرام برای پروفایل، گروه‌ها، قطعه صدا یا فهرست موسیقی‌ها استفاده کنند.

داستان ساندکلاد از استکهلم سوئد شروع شد، در آگوست سال ۲۰۰۷، یک طراح صدابه نام الکس جونگ و یک هنرمند سوئدی به نام اریک والفورس، ایده درست کردن این سرویس به سرشان زد. آنها در نظر داشتن سایتی درست کنند که با کمک آن موسیقی‌دان‌ها بتوانند به سادگی آثار خود را با هم به اشتراک بگذارند. البته مقر ساندکلاد در حال حاضر در برلین آلمان است.

10-29-2013 05-51-44 PM

آن زمان البته یوتیوب جایگاه کنونی خود را نداشت، به همین خاطر مؤسسان ساندکلاد، این ایده را داشتند که با تقلید از راهبرد فلیکر و ویمئو در زمینه عکس و ویدئو، منتها در دنیای موسیقی و صدا، ساندکلاد را بسازند.

در سال ۲۰۰۹، یک سرمایه‌گذاری کلان ۲٫۵ میلیون یورویی به ساندکلاد جان داد. در سال ۲۰۱۰ تعداد کاربران سایت به یک میلیون نفر رسید. در سال ۲۰۱۱، این سایت پنج میلیون کاربر پیدا کرد.

این روزها در هر دقیقه، بیشتر از ۱۰ ساعت صدا و موسیقی در ساندکلاد آپلودمی‌شود.

10-29-2013 05-52-14 PM

ساندکلاد چند ویژگی برتر دارد که باعث این همه موفقیت، برایش شده‌اند، یکی از آنها استفاده هوشمندانه از API است، صداهای ساندکلاد را هم می‌شود با اپلیکیشن رسمی ساندکلاد گوش کرد و هم با اپ‌هایی مثل فیس‌بوک، فلیپ‌بورد یا تامبلر.

در مورد API ، والفورس نظر جالبی دارد که تصور می‌کنم حتی برای وبلاگ‌نویس‌ها و صاحبان سایت‌های پربازدید ایرانی هم مفید باشد.

ایشان عقیده دارند که وقتی یک سایت یا سرویس اینترنتی کوچک است ومدیران آن  به سایت‌های بزرگی مثل فیس‌بوک اجازه می‌دهید از API شما استفاده کنند، این کار باعث جلب توجه کاربران زیاد می‌شود و باعث می‌شود، سایت به سرعت رشد کند، اما در عین حال بعد از یک مرحله، این خطر وجود دارد که سایت و سرویس شما، در سایت بزرگ‌تر حل شود، طوری که هیچ کس به آن توجه نکند، گویی که سرویس شما یک ویژگی پیش‌فرض سایت بزرگ‌تر است.

به نظرم این گفته برای وب‌مسترهای ایرانی ارزشمند باشد، به جای جدال‌ها و رقابت‌های بیهوده، خیلی وقت‌ها همکاری با سایت‌های بزرگ‌تر و در پیش گرفتن یک راهبرد برد دو سویه برای آنها مفید است، این کار تا زمانی که سرویس، جا بیفتد و حلقه مخاطبان خاص خود را پیدا کند، باید ادامه پیدا کند.

از موضوع اصلی خارج نشوم!

در همان نگاه اول، یکی از برتری‌های دیگر ساندکلاد، شیوه پخش اصوات است، کاربر می‌تواند هر تکه صوتی را صورت امواج wave و گرافیکی ببیند. خیلی جالب است که می‌شود برای یک تکه خاص از یک موسیقی لایک گذاشت یا کامنت گذاشت. مثلا وقتی شما در حال گوش کردن به یک پادکست هستید و نظری در مورد یک قسمت خاص دارید، می‌توانید برای همان قسمت کامنت بگذارید.

10-29-2013 05-49-15 PM

مثل هر شبکه اجتماعی دیگر می‌توانید کاربران دیگران را دنبال کنید و یا توسط آنها دنبال شوید.

استفاده از اپلیکیشن ساندکلاد (اندرویدiOS) ، مخصوصا اپلیکیشن تبلت آن، کار با ساندکلاد را بسیار جذاب می‌کند.

10-29-2013 05-53-26 PM



پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی


Viewing all articles
Browse latest Browse all 4823

Trending Articles