تلاش برای یافتن موجودات هوشمند فرازمینی، تقریبا از زمان شروع پروژه Ozma توسط Frank Drake، یعنی از اواخر سال ۱۹۵۰ تاکنون در جریان است و تنها چیزی که یافت شده، سیگنالهای مبهمی با منشا نامشخص است که آنها را نمیتوان با اطمینان، به فرازمینیها نسبت داد، اما پروژه KIC 8462852، میتواند نخستین گام بلند موسسه SETI (موسسه جستجوی هوش فرازمینی) باشد؛ آن هم با فاصله فقط چند ماه، از پایان پروژه ۱۰ ساله Breacktrough Listen که برای این موسسه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار هزینه به همراه داشت!
در واقع، یافتههای تلسکوپ فضایی کپلر، ستارهای را نشان میدهد که سیارههای اطراف آن، سوت و کور نیستند و روی سطح آنها اشیایی، نور ستاره را به صورت نامنظم تغییر میدهند.
از طرفی، تیمی به رهبری Tabetha Boyajian از دانشگاه Yale در نشریه ماهانه انجمن Royal Astronomic نوشته است: این یافته میتواند یک کمربند سیارکی، یک لایه گرد و غبار، یا یک سری از ستارههای دنبالهدار باشد که از یک ستاره در حال مرگ خارج میشود و همه اینها میتوانند چیزی باشند که کپلر مشاهده کرده است؛ اما آنقدر بزرگ نیستند که بگوییم سیاره هستند. به علاوه، ستاره هم در مرحلهای از زندگی قرار دارد که داشتن ساختار سیارهای دور از انتظار است.
اما SETI در دانشگاه برکلی نظری کاملا متفاوت دارد: این یک ساختار بیگانه است که انتظار داشتیم در ستارگان دوردست مشاهده کنیم و نشانههایی واقعی از موجودات هوشمند بیگانه و یک اکتشاف هیجان انگیزبوده و SETI در حال پیشبرد این نظریه است.
همچنین دریافتهای یک رادیوتلسکوپ بزرگ (تلسکوپ NARO Green Bank در ویرجینیای غربی یا رصدخانه Parkes در استرالیا) از آن ستاره اشاره میکند که صداهایی دریافت کرده که سیگنالهای رادیویی ستاره نیست و میتواند در نتیجه تکنولوژی بیگانگان هوشمند باشد.
این اشیای فضایی میتوانند نشانهای از ساختارهای دیگر فرا زمینی باشند، یا این که نشانه ستارههای دنبالهدار، یا سیارک، یا حتی یک اشتباه در مطالعات نجومی، همچنین هر کدام از دو نظریه میتواند درست یا نادرست باشد؛ اما SETI دانشگاه برکلی را بعد از چندین دهه جستجوی بیفایده، به این نتیجه میرساند که: ما، در جهان، تنها نیستیم!
پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی