Quantcast
Channel: خوارزمی، نشریه اینترنتی برترین های آی تی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 4823

۵ ترفند برای کنترل عادات بد

$
0
0

کنترل عادات

عادات ما زندگی‌مان را کنترل می‌کنند. رفتار ما تأثیر مستقیم و بسزایی بر نگرش ما دارد. هر انسانی می‌تواند فرصت‌های خوبی بسازد و عاداتی را بپرورد که خوشبختی و موفقیت را افزایش دهد. هر چند گاهی عادات بدی پیدا می‌کنیم که سبب خستگی، افسردگی شده و تبدیل به موانع بزرگی سر راه موفقیت ما می‌شود.
عادات قابل تغییرند، اما فقط در صورتی که بفهمیم عمکردشان چگونه است و به درک مناسبی از بهترین روش‌ها برای مقابله با عادات ناخوشایند برسیم. به علاوه نکته شایان توجه این است که به خاطر داشته باشیم شکستن عادات بد آسان نیست ولی سخت‌تر از آن زندگی کردن با این عادات است.

پنج ترفند ساده برای آغاز یک رفتار و تغییر عادت
دریابید و مشخص کنید که انگیزه‌هایتان برای اینکه چرا به عادتی بد روی می‌آورید چیست. هرچه اطلاعات شما درمورد یک عادت بیشتر باشد، ترک آن آسان‌تر است. در ادامه پنج تمرین را مشاهده می‌کنید که به افزایش معلومات‌تان و تغییر عادات کمک می‌کند.

۱- پیروزی‌های کوچک بسازید.
کارسازترین روش برای ایجاد تغییری همیشگی، تمرکز بر پیشرفت‌های فزاینده‌ی روزانه است. قصد شما ساختن اهدافی است که باعث دور شدن از عادات بد می‌شود و به موجب آن به طور پیوسته زمانی را که صرف آن عادت ناخوشایند می‌کردید، کاهش یابد.

۲- مرخصی دیجیتالی بگیرید.
کاملاً اینترنت را قطع کنید. برای مدتی این کار را در بیشتر ساعات انجام دهید.

۳- دلایلی که به خاطر آنها می‌خواهید تغییری ایجاد کنید را یادداشت کنید.
بدانید چرا به دنبال تغییر هستید و انتظار دارید چه نتایجی را تجربه کنید.

۴- احساسات، اعمال و موقعیت‌هایی که منجر به روی آوردن به عادات بد می‌شوند را بشناسید.
آیا نگرانی، هیجان، بی‌حوصلگی، افسردگی یا احساسی دیگر زمینه را برای انجام عادتی بد فراهم می‌کند؟ اگر دلیلش را بیابید به طورنظام‌مند نیروی اراده‌ی خود را ذخیره‌ می‌کنید.

۵- هر دفعه یک عادت را تغییر دهید.
ایجاد چند تغییر همزمان تقریباً غیرممکن است. اکثر اشخاص اراده‌ی اداره کردن چندین برنامه جدید را ندارند.

در نهایت
بیش ۴۰% اعمال روزانه‌ی شما طبق عادات شما انجام می‌شوند. ما هر عملی را به دلایل خاصی انجام می‌دهیم. چون مغز همیشه به دنبال راهی برای ذخیره انرژی است عادات شکل می‌گیرند.
زمانی که عادتی شکل می‌گیرد مغز ما از تلاش برای تصمیم‌گیری باز می‌ایستد. اگرچه عادات قابل تغییرند اما به زمان، خودشناسی، باور و استقامت نیازمندند.

برگرفته از: www.entrepreneur.com



پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی


Viewing all articles
Browse latest Browse all 4823

Trending Articles