اچتیسیرا میتوان یکی از قدیمیترین شرکتهای تولیدکننده گوشی در دنیا دانست. این شرکت در سال ۱۹۹۷ تاسیس شد و در سالهای اولیه وظیفه طراحی و تولید گوشی برای برندهای دیگر را برعهده داشت، برای مثال اولین گوشی هوشمند سری اکسپریا سونی اریکسونیعنی Xperia X1 توسط اچتیسی طراحی و تولید شد. این شرکت در خیلی از زمینهها اولین در دنیاست برای نمونه: اولین گوشی اندرویدی، اولین گوشی با سیستمعامل مایکروسافت، اولین گوشی ۳G و اولین تولیدکننده عمده گوشی هوشمند با صفحه نمایش لمسی! اچتیسی که زمانی پادشاه گوشیهای هوشمند بود با معرفی آیفون، پیشرفت سامسونگ و اشتباهات مدیریتی تا مرز ورشکستگی پیش رفت ولی امسال با معرفی پرچمدار جدید خود، روح تازهای به کالبد آن دمیده شده است. در مقاله زیر به معرفی ۳ گوشی باارزش از این برند خواهیم پرداخت،
گوشی گرونه
اچتیسی ۱۰
جدیدترین پرچمدار این شرکت که با ورودش به بازار دل طرفداران و احترام رقیبان را بدست آورد، جز دستگاههای پیشنهادی ماست. اچتیسی ۱۰ یک گوشی کاملا قدرتمند است که شما را از خرید گوشی جدید برای چند سال بینیاز میکند. بدنه فلزی یکپارچه و زیبا، صفحه نمایش ۵.۲ اینچی با رزولوشن QHD، پردازنده ۴ هستهای کوالکام اسنپدراگون ۸۲۰ با پردازنده گرافیکی آدرنو ۵۳۰، رم ۴ گیگابایتی، سنسور اثر انگشت، حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی، دوربینهای ۱۲ و ۵ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f1.8 به همراه لرزشگیر اپتیکال (هر دو دوربین) و باتری ۳۰۰۰ میلیآمپری مشخصات فنی آن را تشکیل میدهند. در این گوشی اسپیکرهای دوگانه با چیدمان خاصی قرار گرفتهاند که قدرت و تفکیک صدای مناسبی دارند. بررسی آن را در اینجامطالعه فرمایید.
حدود قیمت:۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان
چرا بخریم؟
- بدنه فلزی و طراحی زیبا (مخصوصا از پشت)
- سختافزار قدرتمند
- صفحه نمایش باکیفیت
- دوربینهای قدرتمند همراه با لرزشگیر اپتیکال
- وجود حسگر اثر انگشت
- شارژدهی مناسب باتری
- اسپیکر باکیفیت و هندزفری عالی
چرا نخریم؟
- عدم وجود IR Blaster
- خوانایی نسبتا ضعیف نمایشگر زیر نور مستقیم خورشید
- قیمت بالا
گوشی متوسط
اچتیسی One A9
این مدل یکی از دستگاههای بسیار بااهمیت برای اچتیسی در سال گذشته بود که بدنه فلزی و باریکی دارد. با نگاه کردن به این گوشی متوجه شباهت زیاد آن با آیفون ۶ خواهید شد، البته نمیتوان اچتیسی را به کپیکاری متهم کرد چراکه این سبک طراحی با اچتیسی One M7 معرفی شد. صفحه نمایش ۵ اینچی با رزولوشن فولاچدی از نوع امولد، پردازنده ۸ هستهای کوالکام اسنپدراگون ۶۱۷ با پردازنده گرافیکی Hدرنو ۴۰۵، ۲ یا ۳ گیگابایت رم، حافظه داخلی ۱۶ یا ۳۲ گیگابایتی، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، دوربین جلویی ۴ مگاپیکسلی و باتری ۲۱۵۰ میلیآمپری مشخصات فنی آن را تشکیل میدهند. قیمت مطرح شده در زیر برای اچتیسی One A9با حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی است.
حدود قیمت:۱.۰۵۰.۰۰۰ تومان
چرا بخریم؟
- بدنه فلزی
- سختافزار مناسب
- صفحه نمایش از نوع امولد
- دوربین قدرتمند با لرزشگیر اپتیکال
- وجود حسگر اثر انگشت
- اندروید مارشملو
- ارایه آپدیت سریع و پشتیبانی ۲ ساله
چرا نخریم؟
- طراحی نهچندان زیبا در جلوی گوشی
- باتری ضعیف
- روشنایی کم صفحه نمایش
گوشی ارزونه
اچتیسی Desire 626G Plus
متاسفانه امسال اچتیسی گوشی مناسبی در رنج قیمتی پایین معرفی نکرد و تنها مدل معرفی شده توسط آن Desire 530 است که مشخصات فنی خوبی ندارد. اچتیسی Desire ۶۲۶G Plus در سال گذشته معرفی شده ولی همچنان بهترین گوشی اقتصادی این شرکت محسوب میشود. این گوشی قدرت خود را از پردازنده ۸ هستهای مدیاتک MT6758 تامین میکند که با بهرهمندی از پردازنده گرافیکی Mali-T760 MP2 قدرت مناسبی دارد. صفحه نمایش ۵ اینچی با رزولوشن اچدی، رم ۱ گیگابایتی، حافظه داخلی ۸ گیگابایتی، دوربینهای ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی و باتری ۲۰۰۰ میلیآمپری دیگر مشخصات سختافزاری آن را تشکیل میدهند. متاسفانه سیستمعامل آن اندروید ۴.۴ (کیتکت) است که قدیمی محسوب میشود.
حدود قیمت:۴۵۰.۰۰۰ تومان
چرا بخریم:
- دوربین باکیفیت مناسب
- سختافزار قدرتمند با توجه به قیمت
- طراحی زیبا
- نمایشگر با کیفیت
- پشتیبانی از دو سیمکارت بهطور همزمان
چرا نخریم؟
- شارژدهی متوسط باتری
- حافظه داخلی کم
- عدم پشتیبانی از ۴G
- اندروید ۴.۴
پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی