Quantcast
Channel: خوارزمی، نشریه اینترنتی برترین های آی تی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 4823

با لیتیوم له‌شده، عمر باطری گجت‌ها سه برابر خواهد شد

$
0
0
 

تغییر و تحول واقعی در شکل و عملکرد گجت‌هایمان هنگامی روی خواهد داد که یک سری تحول واقعی در تولید سخت‌افزارها به وقوع بپیوندند، چیزهایی مثل نمایشگرهای انعطاف پذیر تاشدنی یا بهتر شدن ظرفیت و طول عمر باطری‌ها.

در مورد باطری‌ها مدتهاست که ما شاهد پیشرفت‌های آهسته، اما مداوم هستیم، در تازه‌ترین خبر خوب در مورد باطری‌ها، پژوهشگران دانشگاه رایس Rice و «لاکهید مارتین» اعلام کرده‌اند که روشی کم‌هزینه برای ساختن باطری‌های لیتیومی با ظرفیت و طول عمر بالا پیدا کرده‌اند.

در حال حاضر از گرافیت به عنوان آنود در باطری‌های تجاری لیتیومی استفاده می‌شود، این در حالی است که آنودهای سیلیکونی ده برابر توانایی ذخیره انرژی بیشتر دارند.

حالا تیم پژوهشی اعلام کرده است که مشکلاتی را که در زمینه به‌کارگیری سیلیکون به عنوان آنود باطری‌ها وجود داشت را حل کرده است، دو محقق به نام «سیبانی لیسا بیسوال» و «مدهوری تاکور»، به این منظور مدت‌ها روی ورقه‌های سیلکونی متخلخل کار کرده بودند، هدف نهایی آنها بود که به فرایندی قابل اجرا و عملی برای ساخت باطری برسند.

 

آنها کشف کردند که با له کردن ورقه‌های سیلیکونی به پودری دست می‌یابند که سطح تماسش ۵۰ برابر بیشتر از ورقه‌های معمول است. نتیجه کار آنودی است که می‌تواند هزار میلی‌آمپر ساعت به ازای هر گرم، شارژ نگه دارد که حدود سه برابر بیشتر از آنودهای گرافیتی است و این تازه یک سوم ظرفیت این باطری‌های از نظر تئوریک است.

بسیاری از کاربران از اینکه مجبورند هر روز گوشی‌ هوشمند خود را شارژ کنند، خسته شده‌اند، آیا ظرف دو سال آینده، ما می‌توانیم گوشی‌های داشته باشیم که تنها به دو بار شارژ در هفته نیاز داشته باشند؟

منبع 



آگهی:

تعداد محدودی دامین ارزشمند و کاربردی با قیمت های عالی و باورنکردنی

http://mrweb.ir


پذیرش آگهی متنی و تصویری در نشریه خوارزمی


Viewing all articles
Browse latest Browse all 4823

Trending Articles